Cześć drodzy Golowicze :)
Przyszedł taki czas w moim życiu, w którym trzeba zamknąć stare rozdziały życia, aby otworzyć nowe. Jako, że wraz z wiekiem granie w gry przestało sprawiać mi taką frajdę jak kiedyś dlatego sprzedaję moją skromną kolekcję gier.
Warto zwrócić uwagę na bardzo rozbudowane konto War Thunder, w którym odblokowana jest VI Era czołgów i V Era samolotów, do tego ponad 2,6 miliona srebrnych lwów, mnóstwo niewykorzystanych zakładów oficerskich oraz wykupione dodatek Panzer Pack z czołgami + wykupiona Maszyna z Nacji ZSRR B-25.
Ładna edycja gry wiedźmin 2 Przedstawiona na zdjęciu.
Jako, że niektóry pudełkowe gry przypisane są do kont online, dlatego wraz z grami oddaje dożywotnio konta na platformach Steam, Battle Net i Origin.
Na koncie blizzard pograne kilka sezonów Diablo 3 co zaowocowało mocno rozbudowanymi postaciami z ciekawymi przedmiotami. W heartstone również pograne kilka sezonów, sporo rozpakowanych pakietów kart i rozbudowane talie.
Gry w pudełkach:
-Resident Evil 7
- Diablo III + dodatek Reaper of Soul
-Total War: Warhammer
-Heroes Might & Magic V złota edycja + dodatki
-Wiedźmin 2: Zabójca Królów
-Summoner
-Revenant
-Titan Quest
-Titan Quest: Immortal Throne
-Fahrenheit
-Drakensang
-Spore
-Fable
-World of Worcraft
Konto Steam:
-Company of Heroes 2
-Crusader Kings II
-Day Of Infamy
-Jotun: Valhalla Edition
-Kingdom: Classic
-Layers Of Fear
-Lost Planet: Extreme Condition
-Metro 2033
-Murderous Pursuits
-Oddworld: Abe’s Oddysee
-Resident Evil VII
-A Story Abount My Uncle
-The Tiny Bang Story
-Total War Warhammer
-War Thunder + Wykupiony Dodatek
Konto Blizzard
-Diablo III + dodatek Reaper of Soul
-World of Worcraft
-Hearth Stone
Konto Origin:
-Dragon Age Inkwizycja
-Crusader no remorse
-Sim City 2000 Special edition
-SteamWorld Dig
-Syndicate
-Theme Hospital
-Ultima VIII Pagan
Kto da dobrą cenę? :) Zapraszam do golowej licytacji
Przylaczam sie do ogloszenia.
Do jednolitego zamkniecia polki, potrzebuje okolo 5 pudelek starej Kolekcji Klasyki.
Ktos ma, oczywiscie poza tytulami ze zdjecia i w NAPRAWDE super stanie, to prosze o oferty sprzedazy.
Za gry przypisane do konta dostaniesz grosze. Mało tego połowę z tych gier można było dostać za darmo.
Wystawiłem całość na allegro od 1zł, jeśli jesteś zainteresowany to zapraszam do licytacji.
https://allegro.pl/oferta/30-gier-diablo3-re7-warhammer-wiedzmin2-i-inne-8102248911