Konsola w stanie wizualnie bardzo dobrym, technicznie bez zarzutów - laser żyleta, bez najmniejszych problemów z odczytem płyt. Do konsoli dorzucam standardowe wyposażenie czyli kable, zasilacz, oryginalnego pada DS2 i kartę pamięci 8mb od Sony.
+ Zestaw dla fana GTA czyli GTA3, GTA Vice City i San Andreas w stanie idealnym, żadnych porysowań, komplet książeczek, mapki i plakaty :)
Kolor czarny, 200zł.
W GTA 3, VC, SA lepiej pograć na kompie. Lepiej byłoby gdybyś zaoferował LCS oraz VCS, czyli GTA w postaci exów Sony.
Pokaż zdjęcia i napisz, w którym roku zakupiłeś. Domyślam się, że to fat, a nie slim?
W GTA 3, VC, SA lepiej pograć na kompie
Mam inne zdanie na ten temat, ale każdy gra na czym lubi.
Pokaż zdjęcia i napisz, w którym roku zakupiłeś.
Zdjęcia zrobię jeśli zobaczę, że jest faktyczne zainteresowanie kupnem. Odkupiłem w tym roku od kuzynostwa, bo leżała i się kurzyła.
Domyślam się, że to fat, a nie slim?
Slim SCPH-75004
Kiedyś, dawno temu miałem nówkę prosto ze sklepu i nie dostrzegam żadnych różnić w wyglądzie/działaniu. Wszystko jak najbardziej ok.
Jakies ine gry w zestawie?
cos dla dzieciakow?
Ja moją sprzedałem,za 200 zł jak sie nie mylę, PS2 Slim 7004 + 50 Gier + wiele Gratisów i kupiłem se Najnowszy model 9004 ;)
PS. Nie warto sprzedawać tej konsolki, i tak grosze weźmiesz a to świetna konsola do gier ma wiele wiele świetnych tytułów "klasyków" które PS3 Nie posiada :)