Przymierzam się do sprzedania GTX 560 Ti - model od MSI znany jako HAWK.
Specyfikacja karty w linku na stronie producenta:
[url=http://pl.msi.com/product/vga/N560GTXTi_Hawk.html#hero-overview]http://pl.msi.com/product/vga/N560GTXTi_Hawk.html#hero-overview[/url]
Karta nie jest już niestety na gwarancji, dowód zakupu w komputroniku - data kupna 11.2011r.
Karta nie kręcona (nie odczuwałem żadnej takiej potrzeby), zakupiona głównie do zagrania w Wiedźmina 2. Jeden z nielicznych bardziej wymagający tytuł w jaki na niej grałem. Jestem fanem starych dobrych RPGów w stylu pierwszych Fallout'ów, Baldur's Gate, Icewind Dale, Planescape Torment, Arcanum, Vampire The Masquerade: Bloodlines, Gothic, Morrowind itp. Z "nowszych" gier w jakie na niej grałem przypominam sobie zaledwie takie tytuły jak: Fallout 3 i New Vegas, Mass Effect (1, 2, 3), Risen (1), Skyrim, Deus Ex Human Revolution, Metro 2033 (pierwsza wersja), Far Cry 3, Wasteland 2 oraz ostatnio Pillars of Eternity. Reasumując nie napracowała się za wiele... :)
Przez cały ten czas karta pracowała maksymalnie w rozdzielczości 1920x1080.
Posiadam oryginalne opakowanie wraz ze wszystkimi akcesoriami, jeśli ma to dla kogoś znaczenie karta cały czas znajduję się w moim komputerze i do czasu sprzedaży będzie sobie w nim siedzieć. Jest w 100% sprawna, nic nie piszczy, wiatraczki ładnie się kręcą, kultura pracy wysoka. Swego czasu aktualizowałem w niej BIOS, na oficjalnym angielskim forum MSI pamiętam, że podawałem jakieś numery z karty i na ich podstawie administrator podał mi BIOS. Kartę sprzedaję ponieważ szykuję się do kupna czegoś nowszego co pozwoli nacieszyć się Wiedźminem 3 w miarę najwyższych ustawieniach graficznych oraz zapewni możliwość pogrania przez kolejne 3 lata w kilka nowszych tytułów.
Cena jaka by mnie usatysfakcjonowała to 300zł.
Oczywiście istnieje możliwość odbioru osobistego na terenie Sosnowca i ewentualnie Jaworzna lub najbliższej okolicy. Dla zainteresowanych mogę zrobić fotki czy nagrać film. Allegro również wchodzi w grę ale trzeba się liczyć z prowizją, którą w takim wypadku doliczę do ceny. Koszty wysyłki również leżą po stronie kupującego jednak jestem elastyczny jeśli chodzi o formę dostarczenia (poczta, paczkomaty, kurier).
Wszystkich poważnie zainteresowanych proszę o kontakt mailowy na adres:
[email protected]