Witam, jak wyżej. Cały komplet w kartonowym etui, gry + świetny album z artworkami i concept-artami, czyli coś wprost dla prawdziwego fana serii. Jest to prawdziwy unikat, większość innych ofert to nabijanie w butelkę, jakaś bieda w postaci samego boxa z płytami. Zamierzam wystawić na allegro z licytacją i oczywiście zdjęciami. Standardowo GOLowiczów informuję w przeddzień aukcji, może ktoś akurat szuka.
Stan idealny, zarówno opakowania jak i płyt oraz albumu. Gier z tej kolekcji nie ogrywałem, kupiłem ją tylko w celach kolekcjonerskich, jednak płyty rzecz jasna, zostały sprawdzone. Zresztą wszystko będzie dokładnie widoczne na zdjęciach. Pozdrawiam gorąco :)
Takie gadanie, gier nie ogrywałeś a sprzedajesz jest bez sensu. Konsola płyt nie rysuje to nie widać prawda? Wyślij na [email protected] i podaj cene
Oczywiście, że długotrwałe użytkowanie płyt na konsoli powoduje ślady użytkowania, tudzież jakieś drobne rysy. Do tego dochodzi to jak kto się z takimi płytami obchodzi, a ja bardzo dbam o swoje gry i sprzęt. MGSa ograłem na PSX, MGS2 i 3 na PS2, PW na PSP i GotP na PS3 dawno temu. Chyba dość wyraźnie napisałem, że kolekcję kupiłem w celu kolekcjonerskim. Jestem fanem serii o czym choćby świadczy moja sygnaturka, niezmienna od czasów rejestracji. (pierwszy człon) Znajdę czas to wyślę, ale dopiero jutro gdy przygotuję się do aukcji, bo dziś już nie mam czasu.
kupie bez aukcji, napisz do mnie maila
Wolfman_PL -> Sorki za czas oczekiwania, informacje wraz ze zdjęciami wysłałem Ci na maila.
ale wciąż mi danych nie podałeś