Może akurat tutaj znajdzie się nabywca :)
http://otomoto.pl/mazda-6-C19134384.html
Ta cena to chyba trochę za duża. Prawie 35 tysi za furę z 2004 i przebiegiem niemal 200.000 a w dodatku na niskoprofilówkach z tego co widzę..
Mazda.....? Fuuuu... :P
Jedyne, co jest na plus to to, że blachy to przynajmniej EL a nie LLU :P
vlodek2532 >>> Widziałem droższe z tego rocznika. No ale to jest cena wyjściowa. Jak na to wyposażenie to uważam że cena nie jest wygórowana. Cena jest taka jaka klient zapłaci.
Brakuje tam navi , która i tak jest bezużyteczna w PL no i BOSE , które równiez nie wiele odbiega od serii. Znam to auto na wylot i uwierz mi kupic Mazde 6 z niesprawdzonego źródła to straszna loteria dzisiaj. Co do km to i tak ma duzo , bo jakby jeździł po DE to pewnie miały duzo więcej. A tak w PL od 2007 roku zrobił 60 tyś a w DE przez 3 lata 120 tyś :)
Tak 215/45/R17
Ps. : Według Ciebie ile powinien mieć przejechane 7 letni samochód ??
Edit:
Lechu >> to nie Mazda ! to M6 :D
Każdy mówi, ze zna swoje auto i to sprawdzone źródło więc te twoje zapewnienia jak każdy handlarz możesz sobie w buty wsadzić - wyższy będziesz. Ja cię nie znam, nie widziałem jak jeździsz, jak dbasz - dla mnie bajeczki tu wie pan, myty raz w tygodniu, garażowany, robione wszystko na czas to bajki, nadające się raczej do maratonu uśmiechu.
Co do km to i tak ma duzo
Nie no, bo ja to myślałem, że mało.
Jak na to wyposażenie to uważam że cena nie jest wygurowana.
FF podkreśla błędy. Ja widziałem z takim silnikiem, mniejszym przebiegiem i ciut uboższym wyposażeniem za 25.000. Z ceną minimum musiałbyś do 28-30 tys zjechać.
Poza tym 60 tys. na niskoprofilówkach w Polsce to tak jak u dojczlanduf 150.000
Według Ciebie ile powinien mieć przejechane 7 letni samochód ??
20.000 rocznie liczmy. 140.000 maks 150.000
Każdy mówi, ze zna swoje auto i to sprawdzone źródło więc te twoje zapewnienia jak każdy handlarz możesz sobie w buty wsadzić - wyższy będziesz.
Czy ja jestem handlarz ?? Wyższy to juz ine chcę być ! :)
FF podkreśla błędy. Ja widziałem z takim silnikiem, mniejszym przebiegiem i ciut uboższym wyposażeniem za 25.000. Z ceną minimum musiałbyś do 28-30 tys zjechać.
Za pewnie od handlarza. Jeżeli kupisz od niego auto, a nie wymienisz podkładek pod wtryskami lub nie wyczyścisz smoka. To czeka Cię wymiana silnika ~ 8 tyś. więc sobie to dolicz do ceny :) + to że auto kręcone jak nic
O zawieszenie się nie boję , wpadnij, przejedź się i zobacz czy coś stuka puka lub sa gdzieś luzy :) + możemy sprawdzić czy felgi są proste
vlodek ==> Od jakiej grubości zaczyna się niski profil, a od jakiego wysoki?
Edit:
Łysack nie chce? :)
O zawieszenie się nie boję , wpadnij, przejedź się i zobacz czy coś stuka puka lub sa gdzieś luzy :)
Nie chciałbym tego gówna. Mam swoje C4 VRS-2T i nie biorę juz nigdy więcej jakiś niszowych marek typu Mazda, Opel citroen, Renault więcej.
Od jakiej grubości zaczyna się niski profil, a od jakiego wysoki?
Nie mów, ze jest ciut za niski jak na taki samochód.
Ok, czyli typowy FanBoy Audi, w takim razie nie pogadamy ! Pozdro
legrooch >>> a szukał ? To muszę się do niego odezwac :)
Mam swoje C4 VRS-2T i nie biorę już nigdy więcej jakiś niszowych marek typu Mazda, Opel citroen, Renault więcej.
Tak fanboy. Może i się fajnie jeździ ale następnym razem nie biorę tego i tym podobnych wynalazków
Ok, czyli typowy FanBoy Audi, w takim razie nie pogadamy ! Pozdro
Sprytnie wyedytowałes - wcześniej było fanboy citroena
O jak duży/mały ciut?
O pół metra
Sprytnie wyedytowałes - wcześniej było fanboy citroena
Po to jest edycja :) C4 jednoznacznie mi się nasunęło,
O pół metra
Sam odpowiedziałeś własnej głupocie. Nie wiem, czy seryjne 50-60 profilu to mało, ale po coś producent tak wypuszcza chyba, co nie?
legrooch >> https://forumarchiwum.gry-online.pl/S043archiwum.asp?ID=10226880 [6] - chyba nie pogadacie :P
Ps. : Według Ciebie ile powinien mieć przejechane 7 letni samochód ??
Jak ja bym jeździł to bym o setkę mniej trzasnął :))
Mazda.....? Fuuuu... :P
Po raz kolejny (po skrytykowaniu Volviaka i zakupie karkowozu) wychodzi twój brak smaku ;PPP
gacek ==> No fakt :) [14] Ale tak już jest, że ktoś próbuje być na siłę oryginalny :)
smalczyk ==> Brak smaku a poczucie estetyki w jeżdżeniu gównowozem do dwie przeciwne rzeczy :PPP
Sam odpowiedziałeś własnej głupocie. Nie wiem, czy seryjne 50-60 profilu to mało, ale po coś producent tak wypuszcza chyba, co nie?
Po to, żeby sobie śmigać po niemieckich autostradach a nie polskich dziurach. TFU... "drogach"
225 zamiast szerokości to profilu?
205 jak coś. Swoją drogą niezły z ciebie retard, mówię, ze niskoprofilówki to nie na cebulandzkie drogi a ten to jaki zdaniem są na polskie.
Takie są:
http://www.rojna.pl/galerie/t/tr4970-traxxas-opony-max_700.jpg
Przy 45 czy niższych moglibyśmy pogadać, ale nie przy 55 jak u Gacka z tego co widzę.
Sam jeżdżę na 55 i nie mam zastrzeżeń.