http://allegro.pl/zegarek-timex-t49895-expedition-gwarancja-wawa-i3835287794.html
wszystko w linku, nie dla mnie skórkowany pasek :(
Timex za 15 zeta O_O
Kurde przecież to kosztuje ponad 400 zł :D
Szkoda, że wcześniej nie widziałem tej aukcji :(
Pewnie, że więcej mógł wyciągnąć. Ciekawe, czy zwycięzca otrzyma towar, czy InGen wycofa się ze sprzedaży. Ja np. nie sprzedałbym za 15zł Timexa.
dziwne, bo w allegro przeciez mozna podac kwote za jaka minimum sie chce... dalby 50pln to i tak by sprzedal, do tego dluzsza aukcje.
nawet za 100pln pewnie by sprzedal
na drugiej aukcji sprzedaje laptopa też BCM...:D chłopak ma głowę do interesów :P
@InGen lepiej już niech ten koleś wystawi ci soczystego negatywa niż żebyś mu ten zegar upchnął za 15zł.
Wystaw ten zegarek jako kup teraz za 399 zł.
Jak trafi na porządnego człowieka, to się dogadają w kwestii ceny.
Nie pomyśleliście że gość dogadał się co do ceny, ale kupujący zalicytował, żeby mieć jakieś zabezpieczenie? Sam tak robię.
Ludzie kochani poszedł za 300zł prawie, kasa w 5 minut na koncie, dajcie spokoj :) Dałem za niego 329zł pół roku temu.
Wszędzie szukacie dziury i stukacie się w główki jak można sprzedać zegarek za '15zł', oj ludziki, ludziki.
Przecież to wyłącznie po to, by nie płacić dużej prowizji, a ludzie nie są w stanie tego pojąć i uważają sprzedającego za frajera.
yakuz - wytłumacz swoją tezę frajerstwa kupującego w tym przypadku :)
Inna sprawa, że maili 'ile poza allegro' dostałem z 10 a jedna osoba po prostu zaproponowała kwotę a ja się zgodziłem, więc to nie kupujący miał się na coś zgadzać.
Robicie z igły widły, serio.