Witam. Mam szybkie pytanie. Czy jest możliwość uniemożliwienia wyświetlania w liście wątków tych zawierających komentarze z gier w encyklopedii? Ewentualnie, jakieś rozdzielenie ich od wątków zakładanych bezpośrednio tutaj na forum. Z góry dzięki. xd
Pytalem juz o to Soula, odpowiedz byla negatywna :/ Co musze powiedziec bardzo mnie denerwuje, bo 3/4 pierwszej strony to komentarze do gier/newsow/filmow z tvgry, ktore mam, szczerze mowiac, gleboko w powazaniu :] Wczesniej takie smieci odznaczalem sobie pod jedna kategoria (komentarze), teraz musialbym wylaczyc praktycznie wszystkie watki zwiazane z grami, wiec jaki sens bylby tego forum? Quo Vadis GOLu?
Też bym to wyłączył, zwłaszcza że większośck omentujących to JUNIORZY, jakieś buraki, boty, górnicy itp itd. Przychodzi napalony 12-letni synek i komentuje 40 części serii Need for Speed albo Call of Duty, bo się rano obudził i postanowił że tak spędzi popołudnie.
Tego właśnie potrzebowałem, połowa strony w wątkach NFS16 [PC], NFS16 [XBO], NFS16 [PSX] itd. ...
Mi to zwykle nie przeszkadzało, tylko teraz jakiś retard sobie postanowił, że będzie serią recenzował 40 gier dziennie.
https://www.gry-online.pl/forum_user_info.asp?ID=922830
Tego kolesia to powinni zbanować, jego dwuwyrazowe "recenzje" to zwykły spam.
A hermina pamietacie? Ten to byl kozak :D Widac, ze doczekal sie nasladowcy.
Czemu retard? Według mnie tam może być użyty skrypt. Po prostu jakiś młody informatyk testuje swoje dzieło :D
No to dupa... :v Strasznie mnie to irytuje. Szczególnie kategoria "gry akcji", która z tego co widzę, umarła przez te wątki. A potem się dziwić, że wątki pakowane są w złe kategorie, skoro taki pierdolnik się robi.
Zioma znowu ktoś spuścił ze smyczy.
Fajnie, że ktoś się zajął tym problemem, super. Dzięki. Dobrze wiedzieć, że administracja nie ma nas w dupie.
Może upnę? Doczekamy się kiedyś jakiejś poprawki Soul, czy z forum i tak tylko ułamek całego serwisu korzysta?