Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Smartphon do 1500zł - proszę o porady

12.12.2012 16:49
1
E_G300
135
Damian

Smartphon do 1500zł - proszę o porady

Witam.

Aktualnie posiadam Samsunga Galaxy s II. Zastanawiam się czy opłaca mi się na dzień dzisiejszy wymienić go na coś nowszego do 1500zł ? (tak wiem, że w tym miesiącu pojawi się oficjalne wydajnie JB 4.1.2 na SII) Dokładnie czy dostanę do tej kwoty telefon lepszy, który "potrzyma" swoją wartość dłużej ? SIII odpada gdyż jest bardzo podobny do sII czy to z wyglądu, interfejsu itd.. krótko mówiąc chciałbym coś nowego może od "stajni" Nokii czy HTC, LG ? Android nie jest obowiązkowym system
Z góry dziękuje za pomoc :)

edit. z tgo co patrzyłem to NoteI ma ogromny fajny wyświetlacz i lepszy procesor od Galaxy S II plus można go kupić poniżej 1k posiada ktoś takowy ?

12.12.2012 17:45
2
odpowiedz
E_G300
135
Damian

mały upik

12.12.2012 17:52
3
odpowiedz
fenfir
183
Generał

Note 1 ok ale piszesz, że chciałbyś spróbować czegoś innego to raczej poza wielkością wyświetlacza nie odczujesz zmian ;)

Alternatywy pewnie znasz, htc one x, xperia s/t, z nokii to pewnie do tej ceny ani lumii 820 ani 920 nie dostaniesz, z lg to ostatnio wyszedł nexus 4 ale obecnie jego dostępność jest bardzo mizerna.
No i oczywiście s3 :) Kolega ostatnio przesiadł się z s2 i jest zadowolony, sam wygląd interfejsu można sobie dzięki custom romom zmieniać jak chcesz czegoś innego.

12.12.2012 18:05
PaputPP
4
odpowiedz
PaputPP
72
Pasazer

S2 podobny do S3?

20.12.2012 16:35
5
odpowiedz
raiven
1
Junior

A może tak motorolki z serii RAZR?? Telefony bardzo wydaje, rzadko spotykane i bardzoo solidnie zbudowane. W dodatku wyglądają bajecznie moim zdaniem. Alternatywa dla S2 w sam raz. Do tego ewentualnie można dodać HTC one S, sony xperie s, t lub p.... lg ogólnie nie polecam bo są słąbo wykonane i zawsze mają problemy z aktualizacjami. Od siebie polecam serię razr, miałem ją u siebie na komisie i strasznie mi się podobała. Gdyby nie to, że do mnie tylko iOS przemawia to pewnie sam bym ją do dzisiaj używał.

20.12.2012 17:47
KasQader
6
odpowiedz
KasQader
39
KiwiNieLata

HOX / SIII / nowy Nexus / Razr To są modele ktore by cie zadowoliły :)

Forum: Smartphon do 1500zł - proszę o porady