Witam
Poszukuje słuchawek głównie do cs-a 1.6 z mikrofonem do 200 zł jak dotąd znalazłem takie modele:
Gamecom 367
Gamecom 377
Gamecom 380
Creative 3d alpha tactic gaming
Jak myślicie które będą najlepsze w tej cenie?
Pozdrawiam
Jak do cs-a to zwykłe za 2 dychy.
tutaj nie chodzi o zwykły kicz. Tutaj chodzi o dobre odwzorowanie dźwięku, czystość głosu w mikrofonie.
Wybrałbym albo Gamecom 367, albo Gamecom 377. Do Creativa nie jestem zbytnio przekonany a GameCom 380 jakoś... brzydko wyglądają.
Poza tym o Gamecomie 367 i 377 piszą dość dobre opinie.
Gamescomy są dobre jak na swoją cenę. Przyjemniej do CSa. Ale polecę również SteelSeries 5XB. SS jeszcze CSowca żadnego nie zawiodły :)
eeee, ktoś w to jeszcze gra?
jak z mikrofonem to kup byle co, skilla od słuchawek i tak Ci nie przybędzie
Gamescomy są dobre jak na swoją cenę. Przyjemniej do CSa.
...
W podobnych, a nawet mniejszych pieniądzach można dostać HD 201 + ZALMAN zM-MIC1. Nie wspominając o świetnie grających Superluxach HD 681 + ZALMAN zM-MIC1.
Interesują mnie tylko z wbudowanym mikrofonem ;p te steelseries są widze całkiem do rzeczy
mikrofon ZALMAN zM-MIC1 nie jest dość dobry (słychać szumy). Ostatnio też zastanawiam się nad kupnem słuchawek z bardzo dobrym mikrofonem i dobrym dźwiekiem ze słuchawek. Wybiorę raczej GameComa 367
Kupiłem gamecom 367 jakoś z pół roku temu, głównie do CSa, zapłaciłem ok 100zł i jestem bardzo zadowolony, słychać mnie elegancko, słuchaweczki 5.1 także bez problemu wychwycisz "tupającego" wroga :) są wygodne na dłuższe posiadówki chociaż nieraz muszę zsunąć je z uszu żeby dać im odpocząć. Generalnie śmiało mogę Ci je polecić. Niedrogie a fajne.
Steelseries Siberia z tej aukcji beda najlepszym wyborem
http://allegro.pl/steelseries-siberia-v2-white-red-black-od-firmy-i2403180178.html
Czy ktoś wie czy słuchawki gamecom 367 obsługują dźwięk przestrzenny? Chciałbym sobie takie zakupić, ale coś czuję, że moja zintegrowana karta dźwiękowa tym słuchawkom nie podoła i dźwięk będzie "zryty".