Witajcie! Szukam moda do skyrima, chodzi o animację tj. gra na instrumencie, picie, jedzenie etc.. Niestety nie mam teraz czasu na przeszukanie nexusa, ale pamiętam, że kiedyś taki posiadałem, animicji używało się za pomocą "zaklęcia" w kategorii "mocy specjalnych" jak ta rasowa.
Mod nazywa się Fores New Idles In Skyrim, FNIS :)
Ja też się dołączę do pytania, coby forum nie zaśmiecać.
Miałem kiedyś moda który sprawiał że walka była znacznie głębsza, poprawiał AI, i sprawiał że każda akcja zużywała staminę. Pamiętam że jak go miałem to bitwy między cesarstwem a rebeliantami były przepięknymi, chaotycznymi i ponad półgodzinnymi bataliami. Tylko nazwa wyleciała z głowy po rocznej przerwie :/
A na akiej wersji Skyrim grasz? Zwykłej czy SE? Jest mod Wildcat - Combat of Skyrim który jest dostępny na obu wersjach. Było też chyba coś takiego co nazywało się Skyrim Redone. Ale to nie pamiętam na które wersję gry :)
O tak, to był Wildcat! Dzięki
Przecież to musi być Fores New Idles In Skyrim. Nie kojarzę nic innego co odpala animację zaklęciami (no chyba, że wiadomo ...). Ewentualnie coś pomyliłeś i to było kilka różnych modów: https://www.nexusmods.com/skyrimspecialedition/mods/4652 - tu na przykład jest na jedzenie.