Oto powracam z waszymui wskazowkami na temat smętnej muzyki jak ktorys uzytkownik mowil wrzucilem troche ostrzejszej muzyki. W srodku klipu jest RenderBug nie wiem dlaczego on tam jest za kazdym razem mi wystepowało czarne tło nie ptorafie tego naprawic. Prosze o dobre i złe opinie. Pozdrawiam was :)
http://www.youtube.com/watch?v=xsYTaTyHTgA&feature=player_embedded
MavericKK kolejny Gwiazdorski Filmik w tym lepsza Muzyka niż ostatnio 5/5
Zrobiłbyś mi intro? :) Tak sie sklada, ze wlasnie zbieram fragi do mojego fragmovie, nagrywam dema itp wielka tworczosc to to nie bedzie, ale trzeba mi krotki ciekawy wstep :)
No jakiś taki bajerancki oryginalny wstęp :P
ten biały napis na początku nad kolesiem obok beczki mnie zabił... nie dało się nic z tym zrobić czy jak? Wyłączyłem po tym, bo takie coś nie zapowiada nic lepszego.
HUtH postawilem na cos bardziej staromodnego. Moglem zrobic tam motion tracking napis jasne ze moglem tylko po co? Ogladalnosc - 100 osob w 2 dni przegiecie juz nawet moje bardziej badziewiaste klipy mialy wieksza ogladalnosc.
Wiesniara wiecej szczegolow
Huth jeszcze cos nie ocenaij ksiazki po okladce
Nie interesuje mnie jak to bedzie wyglądało. Ważne zeby było oryginalne i krotkie. Trzy następujace po sobie elementy moja ksywa "dziad5" potem jakies fajne serce i CoD 2 & CoD 4 PROMOD
jesli jestes chetny do wspołpracy to pisz gg:6518359
podbije chce do 500 wyswietlen wbic potem robimy cos nowego i przy okazji intro dla wiesniary