"Edycja Limitowana dostępna jest wyłącznie przed premierą i zawiera sześć dodatkowych samochodów:
* Alfa Romeo 8C Competizione
* Ford Shelby GT500
* Audi TT RS Coupé
* Chevrolet Camaro SS
* Porsche Cayman S
* Dodge Challenger SRT8."
Co za parszywe czasy...
Coś mi się wydaje ,że szału nie będzie .Dlaczego tak myślę ,bo prezentacja tej gry była marna,ale mogę się mylić(mam nadzieję że się mylę:)
Po co kod na Caymana S, skoro i tak jest w edycji limitowanej? Co to za bonus?
Swoją drogą zapowiada się ciekawie, o wiele lepiej, niż Carbon, że o Undercover nie wspomnę...
Ta gra jest OK i nic więcej nie można dodać, producent nie obrał żadnej strony graficznej ani AMD ani Nvidia, brak AA, brak sprzętowego dźwięku (EAX, OpenAL), brak DX11, brak DX10, ocena nie może przekroczyć 5/10, cena gry powinna wynieść 1/5 obecnej ponieważ nie reprezentuje żadnej jakości.
To Twoim zdaniem najważniejsze cechy gry to dobra grafika i efekty dźwiękowe? A grywalność to już nie ma znaczenia? Też lubię gry z odpicowaną grafiką i dźwiękiem przestrzennym wysokiej jakości, ale nie przesadzajmy, bo w ocenie gry na pierwszym miejscu jest grywalność. A na temat HP nie mogę się jeszcze wypowiedzieć, bo kupuje dopiero na Boże Narodzenie i nie miałem okazji zagrać