Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Składanie kompa na morelach

30.01.2014 10:16
1
zanonimizowany948175
4
Centurion

Składanie kompa na morelach

Chciałbym się was spytać, jak to jest z tym składaniem na morele.net
Ma ktoś jakieś opinie o tym sklepie i czy jak wybiorę składanie przez morele to później otrzymam pudełka, itp?
Czy dobrze złożą mi komputer, a nie tak na "odwal"? Czy może lepiej samemu wszystko złożyć?

30.01.2014 10:18
DanuelX
2
odpowiedz
DanuelX
82
Kopalny
30.01.2014 10:21
Matt
3
odpowiedz
Matt
269
I Am The Night

Nie mogłeś zapytac o to w swoim wczorajszym watku?
Co do twoich pytan to komplet pudełek i wszystko co w nich było dostaniesz, albo przynajmniej powinieneś dostać.
Jakość złożenia zależy od tego kto bedzie składał - mojego peceta składał jakiś ciul i choc nie pamietam szczegolow, to pamietam ze bylem z tej usługi niezadowolony.

30.01.2014 10:23
wysiak
😊
4
odpowiedz
wysiak
95
tafata tofka

DanuelX --> Ale to calkiem o czym innym watek, bo wczoraj to jego kumpel chcial tam kupic kompa, a dzisiaj on sam!;)

W ogole mam dziwne wrazenie, ze to jakis szeptany marketingowiec, gada o tych morelach od pazdziernika (i juz wtedy, w swoim pierwszym poscie, wiedzial, ze "powyżej 1500zł składają ci za darmo" - a wczoraj juz nie byl tego niby pewny:> ).

30.01.2014 10:26
CheshireDog
5
odpowiedz
CheshireDog
125
Desk jockey

Kupiłem komputer na morele (w morele?)

Z jakości dostawy do punktu odbioru i samego odbioru byłem bardzo zadowolony. Sprzęt przyszedł o jeden dzień wcześniej niż podawano w zamówieniu. Nie skorzystałem z ich "składania" zrobiłem to sam z kolegą IT, żeby czegoś się nauczyć. Jeżeli masz kogoś kto Ci pomoże to polecam to zrobić samemu. Wiele frajdy a i nauczysz się czegoś.

30.01.2014 10:29
DM
6
odpowiedz
DM
224
AFO Neptune

GRYOnline.plTeam

troche ciężko teraz o morele, mogą być drogie i pełne chemii - zimą chyba wypadają kompy składane na brzoskwiniach z puszki, a latem to wiadomo - na truskawkach

30.01.2014 10:35
DanuelX
7
odpowiedz
DanuelX
82
Kopalny

[4]
Ee tam - za głupi on na marketingowca. Bardziej podejrzewam jakiegoś gimbusa, który marzy o złożeniu komputera.

30.01.2014 10:38
8
odpowiedz
zanonimizowany948175
4
Centurion

No tak mogłem, mogłem. To nadal pytanie mojego kumpla ;)
Bo czytałem na innych forach, że kable nie sa poukładane, podzespoły zostały uszkodzone itp.

Forum: Składanie kompa na morelach