Kuchenne rewolucje ,masster czif ,perfekcyjna pani domu . Co gorsza ,u mnie się to ogląda (nie ja :P ) .
Z tego co zauważyłem to są to programy żywcem zerżnięte z innych stacji i są dość popularne .
Czy już taka bida z nędzą jest w tv że trzeba robić programy o sprzątaniu syfu w czyimś domu , czy konkursach na szefa kuchni ?
Tak z ciekawości pytam ...'
http://www.youtube.com/watch?v=iSO0otob13c
Skąd się wzięła moda na robienie idiotycznych wątków o modnych rzeczach? Takie programy były dawno,, ale może teraz w większej ilości, bo ludzie zaczęli oglądać to i programów robią więcej. Wszystko od oglądalności zależy.
Głód intelektualny współczesnego społeczeństwa musi zostać przecież zaspokojony.
Zerzniete? Prawie wszystko jest na licencji zachodnich programow wiec wszystko sie zgadza. No ale oczywiscie nie ogladasz, przypadkiem wiesz o co chodzi. I jeszcze link do niekrytego no to musi byc podpucha :0.
Tak się chwalą że telewizora nie mają w domu ale te pytania skądś się jednak biorą.
A tęcza to wam nie cieknie przez nogawki?
Odpowiedź brzmi - jest popyt, jest podaż.
Najpierw jednak małe testy z wrzuceniem próbek, analiza wyników i voila.
Mnie się takie programy nie podobają. Gotować lubię ale ciągłe krzyki i opierniczanie kogoś...
Zupełnie jak te paradokumenty - co nie zobaczę urywków to ciągle ktoś na kogoś drze mordę. Nawet wysłowić się nie potrafi. O udawaniu nie mówiąc.
Gdzie tu sens i chęć oglądania?
Czyli Kuchenne Rewolucje są złe, ale już taki Niekryty Krytyk nie jest mainstreamowy i jest bardzo dobry?
kuchenne rewolucję są super. kiedyś przypadkiem ogladnalem 1 odcinek i tak mi się spodobały że mam odfajkowane prawie wszystkie
Ja w sumie też uwielbiam Kuchenne Rewolucje. Obejrzałem większość odcinków. Jeden z najfajniejszych programów obecnie w tv. Nie wiem co w nim głupiego
Mam Talent, X Factor czy MasterChef też są jakie są. A ludzie oglądają.
To jest strasznie denerwujące. Nie lubisz czegoś? Jasne, nie musisz oglądać. Ale po co od razu krzyczeć na całą okolicę, jakie to jest złe i niedobre? Nie można po prostu olać tematu i to wszystko? Wychodzi lepiej dla wszystkich.
Mówcie se co chcecie ale perfekcyjna Pani domu jest na prawdę .... perfekcyjna :D
Jasne, nie musisz oglądać. Ale po co od razu krzyczeć na całą okolicę, jakie to jest złe i niedobre?
Ja zapytałem skąd taka popularność tych programów .
Nie oglądam -ale chce wiedzieć czemu są popularne . Jak te programy u mnie lecą ,to może się walić ,może się palić ale program musi być .
[12] Nom,fakt http://www.youtube.com/watch?v=cNSX0VJA15I
No przeciez wszystkie biznesmeny z tego forum ogladają na swoich smart tv tylko wartosciowe i ciekawe kanaly np tvp kultura i tvp historia.
btw wlaczylem kiedys tvp kultura, nie wytrzymalem 5 minut. Akurat leciala jakas sztuka, nagi facet z rajstopami do kolan i ta sztywna sukienka baletową (fifak na wierzchu) biegal po scenie przy akompaniamencie operowej muzyki i darciu jakiejs operowej spiewaczki..."sztuka"
Wolalem przelaczyc na trudne sprawy na polsacie, sorry
Najlepszy jest ten program o tej klinice chirurgii plastycznej :) Nie dość, że to zżyna z tych niemieckich czy autriackich programów(które są w swojej beznadziejnej kategorii niebo lepsze), to jeszcze dodają do takich programów epizody a'la 'ukryta prawda'. Przypadkowo włączyłem i po prostu 'co ja pacze'...
Qverty <- tak, zajebiście, weź sobie poddaj takiej generalizacji swoje życie i wyjdź oknem. Kultura puszcza różne programy, różne relacje z festiwali itd. Niektóre to odlot w artystowski kosmos, inne są bardziej "normalne", które każdy poogląda. Więc więcej powściągliwości życzę :)
[14]
http://video.interia.pl/obejrzyj,film,38333,,aok,1
Performance stary ale jary na tv kultura. Popieprzone to jest, wielcy artysci, taki facet mnie uczyl Wok-u w szkole sredniej, bral gwizdke i stawal obok czajnika bo on tez byl czerwony i gwizdal. Albo otworzyl garnek z woda a tam na stateczki z papieru, no to paro statki bo jest gotujaca woda wiec para i statki.
Sprawdzcie strone...
http://www.wojciechkowalczyk.republika.pl/ i performance art
Zawsze tak było, że ludzie łaknęli rozrywki. Kiedyś były tylko walki gladiatorów a dziś jest bardziej szeroka oferta.
To nie jest raczej kwestia mody, tylko preferencji większości ludzi. To są widowiska, które największej grupie osób się podobają.
Czy już taka bida z nędzą jest w tv że trzeba robić programy o sprzątaniu syfu w czyimś domu , czy konkursach na szefa kuchni ?
Oczywiście, że nie trzeba. Daj im lepszy pomysł to nie dość, że go zrealizują to jeszcze na tym zarobisz.
btw wlaczylem kiedys tvp kultura, nie wytrzymalem 5 minut. Akurat leciala jakas sztuka, nagi facet z rajstopami do kolan i ta sztywna sukienka baletową (fifak na wierzchu) biegal po scenie przy akompaniamencie operowej muzyki i darciu jakiejs operowej spiewaczki..."sztuka"
Kurde, a ja tam trafiłem koncerty Rory'ego Gallaghera, BB Kinga i Willy'ego Nelsona... Widocznie o złych porach oglądam.