Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Skąd się wzięła moda na idiotyczne programy

21.08.2013 09:20
Predi2222
1
Predi2222
101
CROCHAX velox
Wideo

Skąd się wzięła moda na idiotyczne programy

Kuchenne rewolucje ,masster czif ,perfekcyjna pani domu . Co gorsza ,u mnie się to ogląda (nie ja :P ) .
Z tego co zauważyłem to są to programy żywcem zerżnięte z innych stacji i są dość popularne .

Czy już taka bida z nędzą jest w tv że trzeba robić programy o sprzątaniu syfu w czyimś domu , czy konkursach na szefa kuchni ?

Tak z ciekawości pytam ...'

http://www.youtube.com/watch?v=iSO0otob13c

21.08.2013 09:26
👍
2
odpowiedz
Grzesiek
78
Legend
21.08.2013 09:27
3
odpowiedz
zanonimizowany602264
153
Legend

Skąd się wzięła moda na robienie idiotycznych wątków o modnych rzeczach? Takie programy były dawno,, ale może teraz w większej ilości, bo ludzie zaczęli oglądać to i programów robią więcej. Wszystko od oglądalności zależy.

21.08.2013 09:27
dasintra
👍
4
odpowiedz
dasintra
209
Zdradziecka morda

Głód intelektualny współczesnego społeczeństwa musi zostać przecież zaspokojony.

21.08.2013 09:35
5
odpowiedz
Child of Pain
192
Legend

Zerzniete? Prawie wszystko jest na licencji zachodnich programow wiec wszystko sie zgadza. No ale oczywiscie nie ogladasz, przypadkiem wiesz o co chodzi. I jeszcze link do niekrytego no to musi byc podpucha :0.

21.08.2013 10:58
6
odpowiedz
zanonimizowany768165
119
Legend

Tak się chwalą że telewizora nie mają w domu ale te pytania skądś się jednak biorą.

A tęcza to wam nie cieknie przez nogawki?

Odpowiedź brzmi - jest popyt, jest podaż.
Najpierw jednak małe testy z wrzuceniem próbek, analiza wyników i voila.

Mnie się takie programy nie podobają. Gotować lubię ale ciągłe krzyki i opierniczanie kogoś...
Zupełnie jak te paradokumenty - co nie zobaczę urywków to ciągle ktoś na kogoś drze mordę. Nawet wysłowić się nie potrafi. O udawaniu nie mówiąc.

Gdzie tu sens i chęć oglądania?

21.08.2013 11:06
Stra Moldas
7
odpowiedz
Stra Moldas
98
Wujek Samo Stra

Czyli Kuchenne Rewolucje są złe, ale już taki Niekryty Krytyk nie jest mainstreamowy i jest bardzo dobry?

21.08.2013 11:17
8
odpowiedz
zanonimizowany740676
69
Legend

kuchenne rewolucję są super. kiedyś przypadkiem ogladnalem 1 odcinek i tak mi się spodobały że mam odfajkowane prawie wszystkie

21.08.2013 11:19
szarzasty
9
odpowiedz
szarzasty
87
Mork

Ja w sumie też uwielbiam Kuchenne Rewolucje. Obejrzałem większość odcinków. Jeden z najfajniejszych programów obecnie w tv. Nie wiem co w nim głupiego

21.08.2013 11:41
dasintra
😜
10
odpowiedz
dasintra
209
Zdradziecka morda

Pewno dlatego że jest prawdziwy i spontaniczny jak uśmiech prostytutki.

21.08.2013 11:43
Stra Moldas
11
odpowiedz
Stra Moldas
98
Wujek Samo Stra

Mam Talent, X Factor czy MasterChef też są jakie są. A ludzie oglądają.

To jest strasznie denerwujące. Nie lubisz czegoś? Jasne, nie musisz oglądać. Ale po co od razu krzyczeć na całą okolicę, jakie to jest złe i niedobre? Nie można po prostu olać tematu i to wszystko? Wychodzi lepiej dla wszystkich.

21.08.2013 11:50
😈
12
odpowiedz
zanonimizowany933346
22
Generał
Image

Mówcie se co chcecie ale perfekcyjna Pani domu jest na prawdę .... perfekcyjna :D

21.08.2013 11:51
Predi2222
13
odpowiedz
Predi2222
101
CROCHAX velox
Wideo

Jasne, nie musisz oglądać. Ale po co od razu krzyczeć na całą okolicę, jakie to jest złe i niedobre?

Ja zapytałem skąd taka popularność tych programów .
Nie oglądam -ale chce wiedzieć czemu są popularne . Jak te programy u mnie lecą ,to może się walić ,może się palić ale program musi być .

[12] Nom,fakt http://www.youtube.com/watch?v=cNSX0VJA15I

21.08.2013 11:56
14
odpowiedz
zanonimizowany858571
9
Generał

No przeciez wszystkie biznesmeny z tego forum ogladają na swoich smart tv tylko wartosciowe i ciekawe kanaly np tvp kultura i tvp historia.

btw wlaczylem kiedys tvp kultura, nie wytrzymalem 5 minut. Akurat leciala jakas sztuka, nagi facet z rajstopami do kolan i ta sztywna sukienka baletową (fifak na wierzchu) biegal po scenie przy akompaniamencie operowej muzyki i darciu jakiejs operowej spiewaczki..."sztuka"

Wolalem przelaczyc na trudne sprawy na polsacie, sorry

21.08.2013 11:57
HUtH
15
odpowiedz
HUtH
120
kolega truskawkowy

Najlepszy jest ten program o tej klinice chirurgii plastycznej :) Nie dość, że to zżyna z tych niemieckich czy autriackich programów(które są w swojej beznadziejnej kategorii niebo lepsze), to jeszcze dodają do takich programów epizody a'la 'ukryta prawda'. Przypadkowo włączyłem i po prostu 'co ja pacze'...

Qverty <- tak, zajebiście, weź sobie poddaj takiej generalizacji swoje życie i wyjdź oknem. Kultura puszcza różne programy, różne relacje z festiwali itd. Niektóre to odlot w artystowski kosmos, inne są bardziej "normalne", które każdy poogląda. Więc więcej powściągliwości życzę :)

21.08.2013 12:00
16
odpowiedz
Child of Pain
192
Legend

[14]
http://video.interia.pl/obejrzyj,film,38333,,aok,1
Performance stary ale jary na tv kultura. Popieprzone to jest, wielcy artysci, taki facet mnie uczyl Wok-u w szkole sredniej, bral gwizdke i stawal obok czajnika bo on tez byl czerwony i gwizdal. Albo otworzyl garnek z woda a tam na stateczki z papieru, no to paro statki bo jest gotujaca woda wiec para i statki.

Sprawdzcie strone...

http://www.wojciechkowalczyk.republika.pl/ i performance art

21.08.2013 12:45
17
odpowiedz
mevico
62
Generał

Zawsze tak było, że ludzie łaknęli rozrywki. Kiedyś były tylko walki gladiatorów a dziś jest bardziej szeroka oferta.
To nie jest raczej kwestia mody, tylko preferencji większości ludzi. To są widowiska, które największej grupie osób się podobają.

Czy już taka bida z nędzą jest w tv że trzeba robić programy o sprzątaniu syfu w czyimś domu , czy konkursach na szefa kuchni ?

Oczywiście, że nie trzeba. Daj im lepszy pomysł to nie dość, że go zrealizują to jeszcze na tym zarobisz.

21.08.2013 13:08
18
odpowiedz
Zenzibar
17
Generał

btw wlaczylem kiedys tvp kultura, nie wytrzymalem 5 minut. Akurat leciala jakas sztuka, nagi facet z rajstopami do kolan i ta sztywna sukienka baletową (fifak na wierzchu) biegal po scenie przy akompaniamencie operowej muzyki i darciu jakiejs operowej spiewaczki..."sztuka"

Kurde, a ja tam trafiłem koncerty Rory'ego Gallaghera, BB Kinga i Willy'ego Nelsona... Widocznie o złych porach oglądam.

21.08.2013 14:46
Stra Moldas
😒
19
odpowiedz
Stra Moldas
98
Wujek Samo Stra

Nie rozumiem kultury.

Forum: Skąd się wzięła moda na idiotyczne programy