Ja już mam nie wiem czy ktoś z was jeszcze posiada ten telefon - zapewne tak. Tylko wiecie jaka jest różnica miedzy mną, a wami posiadaczami SGS6? Ja go wygrałem! Pewnie zaraz fala spamu poleci gdzie ten telefon wygrałem, więc od razu sprostuje. Napotkałem się na pewien konkurs no i w skrócie wziąłem udział w nim. Najśmieszniejsze jest właśnie to, że poświęciłem 2 minuty i wygrałem nowiutkiego SGS6. Będę dobry i dam wam link do tego konkursu, nie dziękujcie: galaxy-s6.lt.pl
Zdjęcie mojego "złomu"
Ją bym nie wziął tego szajsunga nawet za darmo.
Nie musisz nas ostrzegać. Sami wiemy, żeby pod żadnym pozorem nie wchodzić na tę stronę, a już na pewno, żeby nie brać w tym udziału, bo można tylko stracić kasę zapisując się do płatnych usług SMS'owych. Zresztą darmowy alias strony i kontakt na darmowym Gmailu sprawiają, że klient na pewno nabierze zaufania. Swoją drogą admini powinni natychmiast usuwać takie wpisy, bo jeszcze ktoś się faktycznie się w to zaangażuje.
Zapisz się do naszego serwisu, a w każdym tygodniu otrzymasz dostęp Premium do portalu strefagraczy24.pl (opłata wynosi 6.15 zł/sms, otrzymasz 3 sms/tydzień). Maksymalny możliwy koszt usługi jest sumą wszystkich odebranych sms w skali miesiąca i uzależniony jest od ilości dni przypadających na rozsyłkę w danym miesiącu nie przekraczający jednak 79,95 PLN
Warto zaznaczyć, że takie strony tworzy prosperująca firma HIMA-G Sp. z.o.o.
Nawet mają swoją stronę: www.hima-g.pl (dla ciekawskich)
Ciesze sie, ze zrobiles nawet unboxing wygranej!
http://9to5google.com/2015/03/28/samsung-galaxy-s6-unboxing-mini-review-video/
Zastanawiam się na jednym. Ludzie próbują sprawdzać ile godzin mają na fb, lokalizować kogoś (tak jakby wszyscy mieli wbudowany nadajnik), próbują wygrywać w "konkursach" na ipady. Przecież jak się uzbiera tych "usług" smsowych to niezłą kasiorę muszą wydawać na swoje telefony (minie trochę czasu, aż się dowiedzą, że można to wyłączyć), biorąc pod uwagę fakt, że każdy sms to ok 3 zł.
Może części z nich po prostu rodzice płacą. Znam takich, co rachunki po 300 zł miesięcznie bulą, choć synek ma pełny pakiet z nielimitowanym internetem.
A ja do tej pory wygrałem jeno kubek, książkę, 10 zł za trójkę w totka i 2 zł w zdrapce. Plus kilka big milków.