Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: RTV EURO AGD

18.06.2013 20:52
1
mich83
121
Generał

RTV EURO AGD

Promocja raty 0% w RTV EURO AGD jakże wielce reklamowana i nagłasniana. Przykładowo TV wart 3000 jest raklamowany jako 10 X 300 zł. Tak sie składa ze w tym systemie chciałem wziąśc laptopa i TV w sklepie dowiedziałem sie ze spłaca sie dokładnie tyle ile towar kosztuje ani złotówki więcej, w infolini powiedzieli mi to samo. Po przyjechaniu do sklepu załatwieniiu formalności i straceniu wiele cennego czasu dowiedziałem sie przed samym podpisaniem ze owszem raty to 0 % ale dotego dochodzi ubezpieczenie wart 1100 zł. Więc tak naprawde zapłacić musiał bym 1100 zł więcej Tyle warta ta cała sieciówka. Po rezygnacji okazało sie ze jednak dadzą rade dac RATY 0 % ale nie tak jak było w reklamie na 20 rat ale na 6 i w razie niespłacenie w przeciagiu 5 miesiecy naliczone zostana olbrzymie odsetki. TAKA ANTY REKLAMA KTÓRA NALEZY SIE SIECI RTV EURO AGD ZA WPROWADZANIE W BŁĄD

18.06.2013 20:57
PrzemoDZ
2
odpowiedz
PrzemoDZ
138
Legend

Kiedy ludzie się nauczą, że nie ma rat 0%...
Ktoś twój kredyt musi obsługiwać- jeśli nie masz tego kosztu wyszczególnionego w umowie, to znajduje się on już w cenie produktu, i ponosisz go niezależnie od tego czy faktycznie bierzesz towar na raty.

Forum: RTV EURO AGD