Robimy sobie czasem z dziewczyną takie zdjęcia, bez publikowania nigdzie. Czy to jest bardzo złe? :P
Nie, to jest bardzo fajne. Jak wam kiedyś ktoś ukradnie aparat/telefon to będziemy mogli się wszyscy pośmiać :)
Bardzo fajnie, że robisz sobie nagie zdjęcia ze swoją wyimaginowaną dziewczyną. ;)
Dessloch, z pewnego źródła wiem, że lasiczkabezdamy ma kobietę. Także ponawiam Twoje pytanie.
ja bym z tym uważał... kumpel po pijaku kiedyś pokazywał takie zdjęcia... co prawda była na nich tylko jego kobieta (bez niego) co nie zmienia faktu, ze rownie dobrze mogłyby one wylądować w internecie, tyle że tam by nikt jej nie znał ;)
Coy2K, mój lekko wcięty kumpel takie foty puszczał przez bluetooth ("coś wam wyślę").
Chciales sie pochwalic ,ze widziales gola babe na wlasne oczy? Bo innego sensu nie widze w zakladaniu tego watku.
Dla mnie mozecie razem jesc swoje odchody smarujac sie wymiocinami. Co nas to obchodzi ? Rob co chcesz co ci sie podoba lub podnieca byle zadne zwierze ani czlowiek nie ucierpiaol na tym.
ziomeczeku uwazaj bo c oraz rtrafi trdo sieci to juz nzniej nie z kinkie takaie delikatna sguestai :)
bartek to jeszcze nic... ten sam kumpel już całkiem na trzeźwo pokazywał przy swojej dziewczynie (ta nie widziała co pokazuje) zdjęcia na komórce swojej ex, która robiła mu loda :)
Nic w tym złego tylko tak jak ktoś wcześniej napisał jeśli ktoś się później dorwie do tego aparatu lub telefonu to będą mogli się pośmiać :) .
Pije ona potem Twoją spermę?