Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Risen 3: Titan Lords problem z techniką i z zadaniami

04.04.2015 10:23
Marcin19PL
😡
1
Marcin19PL
29
Konsul

Risen 3: Titan Lords problem z techniką i z zadaniami

Mam problem otóż wykonałem zadania gdzie były pokazane zadania na mapie krzyżykiem i nagle utknąłem w miejscu. Umiem angielskie podstawowe słówka. Zrobiłem nawet tak samo jak w poradniku i to mówię szczerzę. Co jakiś czas doskwiera mi w czasie gry znikające tekstury i to morzę spowodować bugi w grze co nie umożliwiają przejście gry. Proszę o pomoc i powiedzcie mi czy mieliście takie problemy bo ja przykładowo miałem takie problemy jak Gothic 3 Zmierzch Bogów że nie ukończyłem gry bo bugi w grze mi nie pozwoliły przejść całej gry. Proszę pomoście mi bo wydałem 135zł i nie wiem czy na darmo nie wy...... kasy.

04.04.2015 10:27
MichałPolak
2
odpowiedz
MichałPolak
105
Generał

Opisz dokładniej. Na jakiej konsoli grasz? Te gry od Pirani niestety mają częste problemy z bugami i teksturami. O ile Risen 2 działa na PC naprawdę dobrze to Risen 1 miewał odpały a Risen 3 to niestety inna bajka. Często zapisuj stan gry żeby uniknąć problemów. Mówisz, że się zaciąłeś, na jakim momencie można wiedzieć?

04.04.2015 10:32
Marcin19PL
👎
3
odpowiedz
Marcin19PL
29
Konsul

Tak pisałem chce dotoczyć do gildi łowcy demonów przeczesałem wszystkie wyspy porozmawiałem z wszystkimi przywódców klanów i stop nagle bug nie mogę z nikim rozmawiać i mów bla bla to samo samo mówią w questach pobocznych i głównych. Jestem podirytowany co dalej i gram na ps 3.

04.04.2015 10:42
Marcin19PL
4
odpowiedz
Marcin19PL
29
Konsul

help

04.04.2015 18:50
Marcin19PL
😒
5
odpowiedz
Marcin19PL
29
Konsul

Podbijam wątek i oczywiście powiem stoję na amen teraz już kuźwa stoję jak ten kołek w poradniku pisze co mam zrobić i tak zrobiłem. Zapewniam was że ma w zadaniach je zaliczone i teraz wiem na pewno że bug i gram na ps 3 i czy wy mieliście podobny problem bo ja już załamuje ręce załamuje i za rizena 2 chociaż jest po Polsku raczej sobie od pusze bo jak mają być takie bugi i niejasne zadania to sobie odpuszczam. I jeszcze raz pliz help

Forum: Risen 3: Titan Lords problem z techniką i z zadaniami