Mam taka sytuacje ,ze jestem 'szczesliwym' posiadaczem samsunga r580... laptop byl juz wymieniany 3krotnie (czyli mam 4ta sztuke :D) , z czego poprzednie 3 wersje byly wymieniane praktycznie co tydzien...
Moze w skrocie napisze mniej wiecej co im dolegalo :)
1. Dziwne strzelanie w dysku - wymienilem natychmiastowo
2. Dziwne strzelanie dysku + zwiechy systemu , gdyz dysku padalo zasilanie...
3. Tutaj najlepsze - cholernie przegrzewal sie + strzelajacy dysk + calkiem inna specyfikacja niz sprzet ktory kupowalem ! :D ramu 2gb zamiast 3ch... grafika 310m zamiast 330m :D i model w tje wersji nie istnieje wg. samsunga
4. - strzelanie dysku... ktore posiadam od ponad pol roku... jako ,ze potrzebowalem lapa - nie przejmowalem sie... ale jakby nie bylo... komputer od samego poczatku lubil sie powiesic / strzelac dyskiem i itp...
Jako ,ze mam troche wolnego czasu i nie potrzeubje laptopa - mam zamiar oddac go na gwarancje... Jako ,ze bylaby to moja 4ta wymiana - czyli 5ty juz laptop z tej pieknej serii - chcialbym po prostu go oddac i otrzymac kase... tylko ale ... mam go kupiony na raty...
Wiec istnieje mozliwosc oddania sprzetu i wymiana na inny chocby w mm lub zwrot gotowki ? bo jakby nie bylo raty na dana kwote (3000zl) dalej bede splacal ;)
Mam tam zamiar przejechac sie pod koniec przyszlego tygodnia - ale moze ktos mial juz podobna sytuacje i moze wie czy da sie cos z tym zaradzic :)
to nie ta sama sztuka , gdyz caly czas dostalawem nowke w opakowniu z plombami :)
mirrencjum - wszystko byloby ok - ale lap juz ma ponad pol roku - ten 4ty :)
Najlepsza opcja byloby dostac cala kase - wspomniane 3 tys , lapa im oddac i zakupic cos innego...