Pamiętajcie, w życiu najważniejsze jest kształtować się i rozwijać. Musicie dążyć do swoich celów oraz pokonywać wszelkie przeszkody. Wyciszcie swoje umysły, żyjcie każdym dniem. Ja pomogę wam przebyć tę drogę, będę pełnił rolę mentora. Ciężko próbujcie a osiągniecie to co ja osiągnąłem. Siedząc teraz, czując wyższość nad innymi ludźmi, widzę rzeczy których wy nie potraficie zobaczyć. Ale nie martwcie się, ze moją pomocą będzie łatwiej. Zapamiętajcie to ponieważ od tego dnia wasze życie się zmieni. Zapomnijcie o przeszłości i otwórzcie się na nowy świat.
Jeśli potrzebujecie innych rad, zwracajcie się do mnie. Ja osiągnąłem już stan perfekcji więc chętnie pomogę innym.
Siedząc teraz, czując wyższość nad innymi ludźmi, widzę rzeczy których wy nie potraficie zobaczyć.
To, żeby uważać się za kogoś ponad innymi trzeba się wyciszać i przejść..odnowę? Dobry żart :)
kil69 --> To zależy co osiągnąłeś, gdybyś przeszedł tę samą drogę co ja, czułbyś wyższość siedząc na górze, w moim wypadku na dachu i patrząc w dół na nieświadomych ludzi ogarniętych zwodzącą codziennością. Będąc w mojej sytuacji, codzienność mnie nie dotyczy. Wzbijam się ponad barierę tego co ludzie uznają za normalne życie, i patrze na wszystko z boku, żyjąc dla siebie i dla wszechświata.
Żyjecie teraz w iluzji oraz jesteście przytłaczani z każdej strony przez złą codzienność, nie widzicie tak na prawdę rzeczy ważnych mimo że są one od was o krok. Kiedy osiągniecie to co ja, zobaczycie wtedy życie z innej perspektywy. Poznacie prawdziwe wartości życia oraz będziecie mogli czerpać z niego to co wam się należy.
Widzę w tobie spory potencjał. Trenuj, a skutki przyjdą same. Słuchaj moich rad i jeśli masz jakieś wątpliwości, kieruj się do mnie.
Fresz Lama Dobrze się czujesz?
The force is strong in this young padawan
To już jeden krok do powstania, założenia Kościoła pod wezwaniem "To już wiem wszystko ?". Może to jest siermiężna prawda ? siermiężna, lniana a nawet i konopna ?! O naukę proszę. Jaki mają wpływ wiatry monsunowe na rozwój kolarstwa w Chinach? Zaprawdę powiadam wam - temat ten gnębi mnie od lat. Ach jak on mnie gnębi.
A mi to wygląda na próbę generalną lub jakiś test przed założeniem własnej sekty :D
Ja pier.... co się dzisiaj dzieje z niektórymi to się w palę nie mieści coraz więcej ludzi ma chorą psychikę.
Jeśli potrzebujecie innych rad, zwracajcie się do mnie.
Możesz pomóc w kwestii wymyślenia eksperymentalnego dowodu na złamanie reguł wyboru w międzypasmowej promienistej rekombinacji nośników ograniczonych kwantowo w nanostrukturach stanowiących szkielet krzemu porowatego. Nie mogę zrozumieć jak krzem porowaty może emitować luninescencję w widzialnym zakresie widma elektromagnetycznego skoro wszystkie doświadczenia dowodzą, że przerwa energetyczne krzemu jest skośna i rekombinacja musi zachodzić przy udziale fononów. Byłbym wdzięczny za jakies sugestie ..
Fajnie
ale jak osiągnąłes już oświecenie to moje pytanie brzmi: czy masz zamiar nadal rozdawać gry?
jak nie to szkoda
EDIT: a może fresz lama to kolejne wcielenie słynnego GOL-owego guru sto2003 co dostał bana w dniu katastrofy smoleńskiej? gdy nazwał prezydenta jednym z bandy jaszczuroludzi rządzących światem...
Jedziemy do Gęstochowy ---> Prawdopodobnie nie będę już rozdawał gier gdyż dopiero teraz po osiągnięciu stanu idealnego dotarło do mnie jaki zły wpływ one mają na umysł. Grając w gry tworzycie w swojej głowie fałszywy obraz świata oraz zatracacie równowagę życiową którą daje nam wszechświat. Ja na to nie mogę pozwolić, gdyż jesteście moimi uczniami a ja chcę dla was jak najlepiej.
Swoją drogą twierdzenie o Reptilianach nie jest wcale bedpodstawne, nie mogę jednak stwierdzić czy to prawda czy nie. Pomyślę nad tym i będę miał nadzieje że z pomocą czystego umysłu stwierdzę jakieś nowe wnioski.
JÓZEK2 --> Skoro tak Cię to gnębi, to udam się w takim razie medytować. Będąc zatracony w mocy wszechświata na pewno znajdę odpowiedź na twoje pytanie. Postaram się odpowiedzieć jak najszybciej.
Wkrótce przygotuje wam video na temat wszechświata oraz życia na Ziemi. Powodzenia, trenujcie ciężko a skutki pojawią się same.
To ja może zdam takie małe zasadnicze pytanie, gdyż przeczytałem te parę postów i nie znalazłem w nich Twoich większych sukcesów i pytanie brzmi co tak wielkiego osiągnąłeś w życiu Ty ?
Pamiętaj że jeden mach więcej może wpędzić Cię ze stanu optymistycznego w pesymistyczny :)
Ale ZŁ, Twój uczeń chciał porady, a Ty nie odpisałeś... czy to oznacza, że ma trenować dalej?
[12]
Ja pier.... co się dzisiaj dzieje z niektórymi to się w palę nie mieści coraz więcej ludzi ma chorą psychikę.
Niestety życie w dzisiejszym kraju nie zachęca do życia pozytywnie oraz ze zdrową psychiką... a wręcz przeciwnie - proponuje i propaguje lasowanie mózgu przez nie tylko państwo, a w dużej mierze( na swoim i kilku kumpli przykładach) uczelnie techniczne i dzisiejsze studia, razem z wykładowcami. Nie masz się co dziwić Ski_drow ;) Będzie prawdopodobnie jeszcze gorzej.
Ale ZŁ, Twój uczeń chciał porady, a Ty nie odpisałeś... czy to oznacza, że ma trenować dalej?
Dzięki Hitmani, że się za mną ująłeś - widocznie problem jest tak oczywisty, że Guru daje mi szansę i sugeruje samorozwój (lub niedorozwój - już nie wiem, bo mi się to myli).