Czy ktoś wie, jak z tego "wspaniałego" programu przesłać plik na np inny telefon, maila czy coś?
niestety, brak bądź też nie widzę opcji wysłania bezpośrednio z QuickOffice, a przy próbie wysyłania jako załącznik maila mogę wybrać wyłącznie zdjęcia, a nie doc czy inne :(
help :(
a nie lepiej jak zapiszesz plik na dysku i prześlesz jako zalącznik np. mejla? po co wysyłać z pozycji programu? Masz Astro?
mam w telefonie dokument stworzony w QuickOffice i usiłuję go wysłać na maila, ale nie widzę takiej możliwości. Wiem, że mogę sobie go zgrać przez kabel na kompa, ale wydawało mi się logiczne, że przynajmniej mogę go wysłać mailem z poziomu telefonu jak załącznik.
Ale nie, zonk :(
ES File Explorer pozwala normalnie wysłać pliki przez email. WiFi, Bluetooth i jeszcze na kupę innych sposobów.
Podobnie jak każdy inny manager plików, stąd nieco zaskoczył mnie problem naszego kolegi ElNinho.
Pliki można też załączać z poziomu Gmail, po wybraniu dodania załącznika wybieramy z listy która się pojawi nasz manager plików i wskazujemy właściwy pliczek.
co do Astro to nie polecam, czesto lubi sie wysypac. ja uzywam programiku ghost commander - taki total commander na androida, bardzo wygodny i czytelny, darmowy i bez reklam. funkcjonalnosc taka jak napisal Narmo o ESFE
A no właśnie problem jest taki, że nie mam żadnego managera plików :)
z poziomu gmail, gdy próbuję załączyć plik, przenosi mnie tylko do galerii zdjęć
dzięki panowie (i panie jeśli są) za pomoc - doinstaluję managera i powinno hulać
EDYTA: noooo hula jak nie wiem :) dzięki jeszcze raz, wirtualne piwo dla pomocników :)