Mam taki mały problem, dokładnie to mój kolega. Ma on laptopa toshiba satelite z zintegrowaną kartą graficzną i chciał zagrać w symulatora farmy 2011 i wyskakuje mu błąd coś o piksel shader 2.0 u mnie ten problem wyeliminowałem wgrywając nowe sterowniki do karty graficznej, on ma zintegrowaną, i moje pytanie takie, czy trzeba ściągnąć jakieś sterowniki, jak tak to jakie bo nie wiem jakie są do zintegrowanej karty?? Bo np far cry 2 mu działa normalnie.
...
"Cześć. Mam samochód i na stacji benzynowej powiedzieli mi, że muszę wlać do niego odpowiednie paliwo. Jeżeli to pomoże, to mój samochód ma w sobie silnik."
Tak mniej więcej brzmi to pytanie. Powiesz mi, jaki to silnik czy mam zgadywać, czy gość powinien wlać ropę, benzynę (jak tak to jaką konkretnie), czy może nawet gazem zatankować? Nie.
Sterowniki do karty graficznej znajdziesz w 2 miejscach. Albo na stronie producenta laptopa, albo na stronie producenta chipsetu karty graficznej.
Trzeba zaktualizować do najnowszych.To też zależy od systemu.
Chociażby sprawdzając model laptopa na stronie producenta.
Wie ktoś gdzie mógłbym ściągnąć najnowszy sterownik do tej grafiki Mobile Intel Graphics Media Accelerator M4500.
Wie ktoś gdzie mógłbym ściągnąć najnowszy sterownik do tej grafiki Mobile Intel Graphics Media Accelerator M4500.
Tak, wszyscy ktorzy umieja czytac ze zrozumieniem, odpowiedz dostales w [2] poscie:
Sterowniki do karty graficznej znajdziesz w 2 miejscach. Albo na stronie producenta laptopa, albo na stronie producenta chipsetu karty graficznej.
Przez ,,Menadżer urządzeń,,potem ,,Karty Graficzne,, powinien sprawdzić swoje sterowniki i potem kliknąć ,,Aktualizuj Sterownik,,.