Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Pytania o samochód/nawigację

01.03.2014 14:46
😉
1
wlodzix®
120
Zapach starca

Pytania o samochód/nawigację

Witam posiadam samochód Renault Scenic II i mam dwa pytania: ( pierwsze nie związane bezpośrednio z samochodem )

1. Jaką nawigację samochodową kupić w cenie do 200 zł może troszkę ponad ? Najlepsza w tej cenie. Goclever ? Vordon ?

I drugie pytanie do osób, które mają/miały ten samochód i może miały ten sam problem mianowicie:

Mam zepsuty licznik, a dokładnie tą część prawą na której wyświetlane jest radio. Niedawno miałem też wymieniany akumulator i niestety przeklęty komputer samochodu się zresetował przy naprawie, a radio wymaga wprowadzenia kodu żeby działało. Problem w tym, że nie mogę go wprowadzić z częściowo zepsutym licznikiem ( zepsuty w sensie - nie wyświetla nic po prawej stronie ) Da się jakoś to zrobić innym sposobem ?

01.03.2014 14:51
😁
2
odpowiedz
zanonimizowany980648
1
Centurion

człeku kup se mapę dobrom polski a nie nawigacje ktoś jechał do Poznania a nawigacja prowadziła go do Warszawy i gdzie tu logika

01.03.2014 14:53
😍
3
odpowiedz
zanonimizowany980648
1
Centurion

co do licznika niepromowe popytaj mechaników w necie we wszytkich źródeł gdzie się da

01.03.2014 14:59
siwy346
4
odpowiedz
siwy346
106
addicted to music

Przy takiej kwocie każda nawigacja będzie taka sobie, ale mimo wszystko da radę. Dodatkowo wszelkie programy typu Mapamap czy inne fabryczne nie mają startu do automapy i jej dokładności.

Szukaj jakiejś używki z ważną subskrypcją na AM. Ewentualnie jakiegoś TomToma.

No chyba, że potrzebujesz pojechać raz na pól roku pojechać do wujka Stefana, wtedy jakoś przebolejesz gorsze mapy i gorszy program.

01.03.2014 15:00
5
odpowiedz
wlodzix®
120
Zapach starca

Jeszcze apropo radia: nawet "na czuja" jak próbuję wpisać to jakikolwiek przycisk wcisnę i jest pikanie takie krótkie "pik" i nic.

Forum: Pytania o samochód/nawigację