Witam wszystkich mam pewien problem z PlayStation Network, otóż założyłem nie dawno nowe konto, i chciałem pograć w Battlefield'a 3. Niestety mimo iż mam połączenie z siecią, oraz mój profil loguje się do PlayStation Network, to podczas rozgrywki wyskakuje mi błąd 8001000A, który wiąże się z wypisaniem z PlayStation Network. Okazało się że muszę zmienić język PSN'u na język Angielski. Aby to zrobić muszę wejść w zakładkę Zarządzanie Kontem. Lecz gdy próbuję wejść w tą zakładkę to wyświetla mi się komunikat o błędzie 80710D36. Oświadczam że mój profil łączy się z PlayStation Network, lecz nie chce wejść w Zarządzanie Kontem.
Nie wiem czy ta informacja okaże się pomocna, ale przed chwilą próbowałem wejść na PlayStation Store, i podczas próby wejścia do sklepu wyskoczył mi ten sam błąd. Może trwa jakaś konserwacja.
Na Polygamii piszą, że to jakaś awaria, także się nie przejmuj. Prędzej czy później (to Sony, więc obstawiam, że później ;-)) to naprawią. Także bez paniki :)
Też tak myślałem, ponieważ jeszcze wczoraj wszystko działało, połączenie z PlayStation Store działało, tylko kurcze zapomniałem zmienić ten język na Angielski. Mam nadzieje że jeszcze dzisiaj to naprawią.