Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Przeniesienie aplikacji na karte SD i przywrócenie ustawien fabrycznych

04.02.2014 21:09
Watzap
1
Watzap
191
Fredmen

Przeniesienie aplikacji na karte SD i przywrócenie ustawien fabrycznych

Witam, mam SG SII, w którym zaczęły się pojawiać drobne problemy które mnie trochę denerwowały dlatego wziąłem najważniejsze aplikacje przerzuciłem na kartę SD i przywróciłem fabryczne ustawienia tylko problem polega teraz na tym ze nie mogę tych aplikacji na nowo sobie dodać na telefon ponieważ na karcie ich nie widać choć myślałem ze będzie można je dodać bez problemu, czy jest na to jakiś sposób czy po prostu wszystko utraciłem i zastanawiam się na przyszłość jeśli będę mieć aplikacje za które zapłaciłem to co muszę zrobić aby po takim "formacie" ich nie stracić i jak sie zabezpieczyć, dzięki za wszelakie podpowiedzi bo za dużo nie straciłem ale zawsze coś :/

EDIT:
właśnie zainstalowałem sobie grę w której miałem spory lvl itp ale jak włączam to mam 1lvl wiec za bardzo nie wiem jak pobrać te aplikacje, czy takie darmowe nie wchodzą w grę? niby jak wchodze na ta karte to jest zajete 400mb ale na karcie nic nie widac aby cos bylo...

04.02.2014 21:22
Bukary
2
odpowiedz
Bukary
235
Legend

"Przenoszenie na kartę" nie polega na całkowitym "przenoszeniu" aplikacji.

A co do utraty aplikacji, za które zapłaciłeś: wszystkie programy możesz ponownie pobrać ze swojego konta Google Play. Nie musisz raz jeszcze płacić.

Forum: Przeniesienie aplikacji na karte SD i przywrócenie ustawien fabrycznych