Final Fantasy - Fantazja stała się rzeczywistością
Czekamy na wasze opinie na temat artykułu Final Fantasy - Fantazja stała się rzeczywistością
to ja dla kontry dam swoje odczucia co do FF :)
a taq swoja droga to kiepsko sie gada o sprawach ktore widzialo pare osob. jak sam napisales pokaz byl zamkniety, a patrzac po sali nie zliczylem wiecej niz 15-20 osob. jesli ktos nie widzial filmu to sluze infem ze mozna go juz znalesc na warezach, moze wtedy publika sie rozgada :)
swoja droga jestem ciekaw opini bosa fantastyki ktory siedzial ciuchutko a wiadomo ze nie jest jakims szalonym zwolennikiem nowych technologii :)
No zdjecia sa zajebiste. A Fajek nie przywiozl calego filmu na jakiejs plytce? :-)))))))
No już sie bałem Fajek ze jakies spojlery bedą w tym tekscie, ale na szczescie nie :-) skad takie rewelacyjne zdjecia wziales? :-)
super film
Ja filmu jeszcze nie widzialem, ale trailerek mnie powalil... Co do artykulu to rzeczywiscie ciezko go skomentowac nie widziawszy Final Fantasy The Movie, ale zdjecie rzeczywiscie swietne :P
Trailer widziałem już jakiś czas temu i prawie spadłem z krzesła...dziś patrząc na zdjęcia potwierdziły się moje odczucia - film zdrowo przykopie! Szczególne wrażenie robią zbliżenia twarzy - napracowali się chłopaki....
Graficznie (szczególnie zwracam na to uwagę) jest niesamowity. Do tej pory myślałem, iż filmy w Diablo 2 są najlepszymi filmami jakie widziałem w grach na pc, ale teraz widzę jak bardzo się myliłem :)))
Film (trailer) a nawet screeny z niego, robią wrażenie. Po ich obejrzeniu, przez ładnych kilka minut szukałem szczęki :) która z churgotem gdzieś się potoczyła, pod stół.
no wlasnie sciagnalem 1 czesc filmu jeszcze 8 h i bedzie caly :)))
teraz jestem w trakcie 12 min filmu i grafika mnie zabila, powinni dostac za nia oskara
(ciekawe ile jeszcze trzeba czekac , az gierki na PC beda tak wygladaly)
POzdro !