Witam serdecznie, chciałabym się dowiedzieć, czy jak zakupie na niniejszej stronie internetowej grę Wiedźmin Dziki Gon która w przedsprzedaży kosztuje 99zł, czy jak po premierze będzie droższa to będę musiała dopałcic, czy obowiązuje mnie tylko cena z dnia zakupu, a i czy dostane może tą gre na płycie do domu, czy bedzie to tylko klucz do gry?
MA być to prezent i wolę się upewnić, przepraszam za mój brak doinformowania, z góry ziękuję za odpowiedzi.
Pozdrawiam, Ola
Cześć.
Kupując grę w określonej cenie, w tym przypadku 99zł otrzymasz ją dokładnie za tę kwotę (plus wysyłka), nawet jeżeli za miesiąc cena gry podskoczy do 129 czy 159 złotych - liczy się cena obowiązująca w momencie zakupu gry.
W przypadku Wiedźmina 3 w sklepie gry-online zaznaczone jest iż chodzi o wersję pudełkową (nośnik: DVD).
Swoją drogą fajny prezent, ale uważaj żeby nie przejechać się z obsuwami daty premiery :)
Dziękuję za odpowiedź, bardzo pomocna :)
A jesli chodzi o date premiery-nie musi się zgrywać z okazją, w zeszłym roku kupiłam Assasina pół roku przed premierą na prezent urodzinowy wiec w sumie uciecha była dwa razy- w urodziny i dzien premiery- prawie jak dwa prezenty :]
Z tym że był to jedynie klucz do gry, nie było oryginału na płycie-mimo dużo wyższej ceny niż za Wiedzmina-stąd moje pytanie.
Pozdrawiam, Ola