Witam, nowy na forum jestem :) I moje pytanie brzmi: Czy Steam także daje promocje nowych gier ? Na przykład takie jak Starbound ? Bo naprawdę zależy mi na kupnie gry i chcę wiedzieć czy moje oczekiwania mogą się sprawdzić :) Dzięki z góry :)
Czyli jest możliwoć że Starbound się pojawi w przecenach ?
Yep, robi. Tyle że są to przeceny najczęściej od 10% do 33%. Czasem się zdarzy tylko, że jakaś gra z "wczesnego dostępu" dostanie te 75%. Jeśli chodzi jednak o Starbounda, to na więcej niż 25% bym nie liczył (pod warunkiem, że w ogóle zrobią promocje podczas tej wyprzedaży).
Czyli około 10 € będę musiał zapłacić ;/ No nic niech tak będzie :) Dziękuję za informacje :)
Sprawdzaj też sklepy sprzedające klucze do steama jak greenmangaming lub amazon. Potrafią mieć lepszą cene niż sam steam.
Wow, patrzę na allegro, po 40 zł klucz Starbound na steam chodzą ;_; dobra okazja chyba kupię.
nie kupuj kluczy z allegro - czesto sa kupowane kradzionymi kartami i prowadza do szybkiego bana na konto.
jeśli jesteś zainteresowany starboundem za 31 zł daj jakieś dane kontaktowe
Kupiłem lucz do Terrari :) jakieś 10 miesięcy temu albo dłużej i nie mam bana :I
Jeżeli ktoś posiada konto na steam i chce dostać darmowe gry to na tej stronce [link] można je dostać. Wystarczy zbireć coins-y za wykonywanie zadań. Prosiłbym o logowanie z tego linku, Dostane jakieś drobne punkciki :D Z góry dziękuje :D
P.S. jest dużo filmików na youtubie o tej stronce :D
nie kupuj kluczy z allegro - czesto sa kupowane kradzionymi kartami i prowadza do szybkiego bana na konto
serio?teraz to zaczynam się bać kupować na Allegro :/