Hej !
Myślę nad sprzedażą konsoli. Proszę Was o pomoc w wycenie zestawu. Oto opis:
Sprzedam konsole Playstation 3.
Maszyna: Playstation 3 500GB CECH-ZCM1E : Najnowsza wersja
MOVE: Kamera + 2 x pad do gry.
2 x Pad Sony Dual Shock 3
Gry: 1. Fifa 2015 nówka w folii
2. Injustice Ultimate Edition PL
3. NBA 2k14
4. NHL 2k10
5. Wrestling WWE vs Raw 2010
6. Uncharted 3 PL
7. Twisted Metal PL
8. MotorStorm Pacific Rift
9. Grand Turismo 5 i 6 PL
10. Assasin Creed 3
11. Star Wars Force Unleashed Ultimate Sith Edition
12. Star Wars Force Unleashed 2
Gry na MOVE:
1. Sports Champions 1 PL
2. Sports Champions 2 PL
3. Dance Star Party PL
4. Mel B Fitness
Konsola używana ok. 30 razy. Sprzedać chcę bo nie mam czasu grać. Stan gier idealny. Po 1 padzie widać ślady użytkowania. Mam wszystkie papiery do konsoli włącznie z pudełkiem i datą kupna. Aha no i wszystkie gry to wersje pudełkowe
Dzięki za pomoc!
Gry sprzedaj osobno, więcej zarobisz. Move ewentualnie też, choć nie jest to konieczne.
W calosci powinienes sprzedac za 700, przy odrobinie szczescia za 800. Sprzedajac osobno mozesz uzyskac 100 do 150 zlotych wiecej
To nie jest żadna okazja ale bierz pod uwagę że sprzedajesz przestarzały i to już dosyć mocno sprzęt.Na dobrą sprawę sprzed dziesięciu lat;za chwile tyle minie od ukazania się tego na rynku.To co chcesz jeszcze zarobić na tym niewiadomo ile? Nówka jest na "alletanio" po 600-650 złotych a ty za używke chcesz więcej.Pomyśl.
Teraz PS4 jest na topie i Xbox One a PS3 to już przebrzmiały temat.Powinienneś się cieszyć jak sprzedasz ją w ogóle.Szukaj frajera w każdym razie.Tych nie sieją-sami się rodzą.Gry na tą konsole którą sprzedajesz są już w dzisiejszych czasach dość brzydkie także po co komu te gry na nią.Oczywiśćie ktoś tam kupi zawsze ale wiele na tym nie zarobisz.Pamiętaj że PS4 jest niewiele droższe tak więc jaki sens kupować starocia.
I co z tego, że konsola ma tyle lat? Ludzie grają do dzisiaj na PS2, a nawet i PSX i nie patrzą na grafikę jak Ty. Jak chcesz liczyć każdy jeden piksel to wracaj na peceta, konsole nie są dla Ciebie.
Brzmi jak słabe prowo.
DeVitoo
Konsola osobno, gry osobno. Za samą Fifkę wyciągniesz kilka dyszek.
Dobrze to rozplanuj, prześledź allegro i wystaw.
luki431 ---> Jesteś niesamowitym ignorantem i wg mnie to ty powinieneś pomyśleć. Ja sam kupowałem tego PS3 jako nowego równo rok temu. Do tego tak jak w przypadku PS4 od razu nei wykorzystywano maksimum konsoli także wracanie do 10 lat wstecz to gruba przesada. Do tego dochodzi wiele osób, dla których te kilka stów robi kolosalną różnicę bo zwyczajnie nie mogą sobie na to pozwolić. Nowy Ps4 to zupełna podstawa, poprzednie generacje da się trafić w fajnych cenach ale z wieloma grami, padami, które pozwalają od razu się bawić korzystając z całego pakietu. Sam tak robiłem kupując PS3 wiedząc, że na dniach pojawia się PS4 i spadną ceny.
Tak nawiasem jeszcze narzeczona odradza mi sprzedaż. Sam też powoli dochodzę do wniosku, że fajnie gdzieś tam tą konsolkę mieć i czekać na więcej wolnego czasu. PC się kroi także z tych pieniędzy dokładanie i kupowanie PS4 to trochę chyba przesada. Tym bardziej jak się ma rodzinę i prace.
Dzięki wszystkim za porady jak wystawię na sprzedaż to zarzucę tutaj linkiem. Muszę się przespać z tą decyzją
Moge Ci napisać jak wyglądała moja sytuacja sprzed 2 tygodni.Konsola PS3 stan bdb, plomby gwarancyjne dwa oryginalne pady 21 gier w tym takie tytuły jak The Last of Us,seria Uncharted, Farcry,Assasiny,Gran turismo ,Minecraft i inne.Za całość dostałem 780zł na licytacji allegro co uważam za dobrą cenę.Teraz kupiłem używane PS4 z 5 grami Destiny,The last of Us,Kilzone,The Order,Dying Light za 1250zł co uważam też za dobrą cenę(może nawet dobrą+).Wystaw licytacje na allegro i rynek zweryfikuje.pzdr
DeVitoo----------> Ja nie jestem żadnym ignorantem prędzej realistą.Dla kogo kilka stów za konsole robi różnice?Chyba dla jakichś biedaków a ci na pewno nie powinni inwestować w konsole i zresztą jej nie kupią bo jak gdy na chleb nie ma a co dopiero na konsole.Pamiętaj też że ceny gier na PS4 zabijają (przynajmniej w biednej i drogiej Polsce) tak więc jeśli dla kogoś robi różnice pare stówek tak więc nie powinien się w ogóle zabierać do kupna tej konsoli bo w jaki sposób chce kupować gry do niej?Zakup paru gier to ukryty koszt drugiej takiej konsoli.
Nie stać cie???Nie kupuj!I nie zawracaj doopy a szrot z poprzedniej dekady sprzedaj za bezcen,nie chciej na tym zarobić i jak uda ci się sprzedać ciesz się że znalazłeś frajera który się skusił na taki zestaw po bagatela okazyjnej cenie.