Siemka, mam taki mały problem. Otóż pomagam rodzicom w tworzeniu sklepu internetowego. Aktualnie próbuję stworzyć warianty produktów (ten sam towar tylko np. w różnych kolorach lub rozmiarach). Żeby to zrobić tworzę produkt podstawowy, następnie do niego dodaje warianty i byłoby wszystko pięknie gdyby nie to, ze nie zależnie od tego jaki wariant się zamówi, my dostajemy info ogólne (czyli tylko, że zostało złożone zamówienie na produkt podstawowy) żadnych więcej szczegółów mimo iż każdy wariant ma przypisany swój kod produktu. Czy znajdzie się ktoś kto jest mi wstanie pomóc? Sklep jest stworzony na Shopperze. Z góry dzięki za pomoc
PS Nie wiem czy dobra kategoria więc jak coś to przepraszam i proszę o przeniesienie do właściwej
PS2 Tak wiem, że jest coś takiego jak pomoc techniczna, tylko, że za takie cudo każą sobie płacić 500zł rocznie co nam się kompletnie nie opłaca jak góra 2 razy do roku mieliśmy wcześniej jakieś problemy
up
Na stronie piszę, że pomoc techniczną masz w pakiecie... Skoro płacisz to ja bym spróbował się skontaktować
Ewentualnie goń kogoś kto wam stawiał ten sklep/dostosowywał ten sklep.
To zapewne kwestia skonfigurowania co automat ma Wam wysyłać na.
@up Była tam pomoc techniczna w pakiecie ale przez jakiś czas i już się niestety skończyła. Będzie trzeba pogadać z gościem który stawiał sklep, żeby to zrobił.