Miał by ktoś może oddać/pożyczyć (wiem, głupio brzmi) konto do Aiona f2p lub miał zbędny klucz cbt, który bym z chęcią przygarną. Ewentualnie jakaś wymiana.
Dokładnie tak, kolega kiedyś mi go polecał (priv) ale ja jestem zwolennikiem globalnych wersji gry, poza jedną (Silkroad). Ostatnio żadna z gier mmo nie przykuła mnie do monitora na dłużej niż 10-20 minut. Może Aion będzie dał rade to zmienić.
UP
JohnD0e ---> dokładnie mam takie samo zdanie jak poprzednicy, daruj sobie Aiona - już lepiej spróbuj Age of Conan, powinna Cię przykuć na kilka dni do monitora (fajny klimat), ewentualnie D&D w to można naprawdę dość długo bez znudzenia pograć, a jeszcze jak masz z kim to już zabawa jest świetna.
Age of Conan jest już od jakiegoś czasu f2p, mam racje ? Poczytam i pooglądam sobie zaraz to i owo o tym mmo.
Jeszcze słówko odnośnie AoC i D&D - pierwsza z wymienionych przeze mnie gier jest typową nawalanką, pomimo tego iż świat jest piękny, jest sporo questów to jednak exp idzie również za tłuczenie kreatur różnej maści, natomiast D&D to całkiem inna sprawa, tam exp dostajesz tylko za wykonane questy, za poziom trudności na jakim je robisz, za odnalezienie sekretów czy wykrycie i rozbrojenie pułapek, itp. - dlatego moim zdanie D&D jest dużo ciekawszym tytułem.
D&D jest na bazie spamowania jaskiń/dungeonów/instancji jak zwał tak zwał, czy ma w jakimś stopniu otwarty świat ?
Świat otwarty... raczej nie, chociaż jest kilka miejsc gdzie można pobiegać i potłuc poczwary, jednak nie ma to nic wspólnego z otwartym światem jaki znamy z Lineage 2, czy AoC - tak czy inaczej zadania typu, zabij tego a tego, przynieś to i tamto szybko się nudzą (dlatego między innymi po 2 tygodniach skończyłem z AoC), D&D to faktycznie zwiedzanie dungeonów, jednak możliwości i sposób w jaki to robimy jest o wiele bardziej ciekawy.