Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Problemy z SIMS 4

19.08.2015 20:55
Anexess
1
Anexess
25
Chorąży

Problemy z SIMS 4

Witajcie,

mój problem dotyczy gry SIMS 4. Pewnego dnia po odpaleniu Origina i chęci zagrania w SIMS 4 pojawiła się informacja, iż jeśli chcę zagrać w grę, to muszę dokonać ważnej aktualizacji gry, bo bez tego nie ruszy. Więc tak zrobiłam i tu zaczęły się schodki. Aktualizacja w ogóle stanęła w miejscu, nic nie pobierało a i gra była wstrzymana. Działo się tak kilka dni, więc usunęłam grę i zainstalowałam ją od nowa. Wszystko ładnie, ale do grania nie doszło, gdyż wyskoczyła informacja, że aktualizacja gry została wstrzymana. Walczę z tym do dziś a wszystko nadal stoi w miejscu i ani drgnie.

Pomóżcie!

19.08.2015 21:07
2
odpowiedz
JTajmonowski
4
Legionista

A odinstaluj (lub zaktualizuj) Origina.

19.08.2015 21:11
Anexess
3
odpowiedz
Anexess
25
Chorąży

Origin odinstalowałam, usunęłam z dysku C z ProgramData cały folder no i ściągnęłam i zainstalowałam od nowa. Origin zaktualizował się do najnowszej wersji. Ale problem pozostał. Aktualizacja SIMS nadal wisi i nie chce ruszyć.

19.08.2015 23:02
4
odpowiedz
JTajmonowski
4
Legionista

Wtedy niewiem. U mnie to pomogło (bo miałem ten sam problem). Musisz poszukać na stronie EA lub Origina numer telefonu lub e-mail do obsługi klienta. Tam na pewno ci pomogą :)

21.08.2015 09:49
Anexess
5
odpowiedz
Anexess
25
Chorąży

SIMSy działają. Mój chłopak wczoraj usiadł nad Originem i grą, pousuwał stare pliki, poinstalował i program i grę od początku i wszystko gra :)

Forum: Problemy z SIMS 4