Cześć ,mam problem z YouTube. Chodzi o to że filmiki ładują się bardzo długo, choć mam internet 20 mB/s. Czemu tak jest ? Proszę o pomoc
Identyczny problem u mnie, chodziło o to (tak mi się przynajmniej zdaje) że router był źle ustawiony i jak go przestawiłem w inne miejsce, to było dobrze.
łączysz się z routerem bezprzewodowo ? nie pobierasz czegoś ? w polu filmiku na YT kliknij prawym i wyłącz przyśpieszenie sprzętowe to u mnie trochę muliło na starym PC
Tak, łączę się z routerem przez wi-fi ,nic nie pobieram , wyłączenie przyspieszenia sprzętowego nic nie daje. Więc czym to może być spowodowane ?
Ten problem pojawił się przed wczoraj. I oprócz tego długiego ładowania zauważyłem również słabszą jakość filmików nawet na Full HD w porównaniu do tego co był wcześniej.
U mnie od wczoraj filmy na YT ładują się o wiele wolniej niż przedtem.
Spróbuj odtwarzać inną przeglądarką. Mi w Google Chrome bardzo zacina filmiki, a w Firefoxie jest idealnie.
przeskanuj pc anty virem oczyść go
Sprawdź na routerze 3 parametry
SNR Margin
Attenuation
Data Rate
Problem może leżeć na linii, a nie w oprogramowaniu
U mnie ten problem jest już od jakichś kilku tygodni. Na początku myślałem, że to chwilowe problemy YT, ale teraz to już naprawdę nie wiem.. może to wina mojego ISP. Prędkość mam 20 Mbit/s, tylko że filmiki na YT się nie chcą buforować tak jak powinny, ale ściągać np. ze Steama mogę z prędkością 2,6 MB/s czyli max. dla mojego łącza - wtf? Zakładam więc, że to wina YT, czy... ahh screw this. Nie mam pojęcia gdzie jest problem.