Kilka dni temu byłem u informatyka, miał nałożyć nową pastę termoprzewodzącą i wyczyścić kompa z kurzu. Kiedy przyjechałem miałem wielką ochotę na Dont Starve i grałem w to kilka dni, potem naszło mnie na Mafię II i wtedy zauważyłem problem. Kiedy jadę samochodem to np. samochody albo lampy uliczne i inne takie rzeczy pojawiają się przede mną. Gry chodzą też o wiele gorzej. Sprawdzałem też w GTA 5 ale mam trochę za słaby komp i ta gra ogólnie się zacina ale problem z teksturami też tam jest. Nawet w Farmingu 15 jest ten problem. Czy to może być spowodowane uszkodzeniem karty graficznej ? Pomocy! Jak ten koleś mi coś zepsuł to czy mogę mu coś zrobić albo oskarżyć czy coś?
Na serio oddałeś komputer "do informatyka" by zmienił pastę i wyczyścił kompa z kurzu? Serio, kup konsolę...
Nie wiadomo czy pan "informatyk" nie podmienił ci karty graficznej na przykład lub procesora. Ogólnie mam bekę :) Tak, jestem bydlakiem :)
Nie, o nic nie możesz go oskarżyć ani nic mu zrobić.
Ty na serio zobacz czy on Ci nie podmienił sprzętu. Mam nadzieję, że wiesz co miałeś przed serwisowaniem, kartę sprawdzisz w zaawansowanych ustawieniach wyświetlania ekranu a procesor w informacji systemu