Wiec mój problem wygląda tak :
Gdy włączam gre wyskakuje mi błąd - " Nie można uruchomić aplikacji, ponieważ jej konfiguracja jest nie właściwa. Ponowna zainstalowanie aplikacji może naprawić ten problem"
Od razu mówie że juz odinstalowałem juz tak i dalej to samo .
O co może chodzić ? Dziekuje z góry za pomoc ;D
Wież co,nie ma nic. Jest tylko plik do Uruchomienia gry, ora do odinstalowania .
Dziukuje za pomoc .
Mam pewien problem: Kupiłem nr.CD-ACTION z grą Arcania: Gothic 4 i jak ją zainstalowałem to wcale nie moge jej uruchomić ponieważ wyskakuje mi wiadomość,że brak skrótu i System Windows wyszukuje Arcania.exe.ale bez rezultatów.Jak mogę to sobie uruchomić,żeby w końcu pograć.
PROSZĘ BARDZO O POMOC.
DZIĘKUJĘ Z GÓRY!
Już doszedłem jak to zrobić.Dla tych,którzy nie wiedzą to: Nie uruchomicie gry z głownego menuCD-ACTION z zakładki GRY:Musicie jak włożycie płyte do napędu wyświetlić pliki i poszukać "setup"dopiero z stąd instalując uruchomicie grę.
POZDRAWIAM.
Byłem zbyt trochę zajęty aby o tym wcześniej napisać:
Gdy zainstalowałem gre Gothic 4 Arcania to tylko słychać dzwięki gry a nie ma żadnego obrazu,tylko ciagle jest czarny,Nie wiecie czemu tak może być?
Mam laptopa,oto jego parametry:
Mam nadzieje,że wszystko dobrze podałem:
Windows 7 Home Premium 64-bit (6.1, Build 7601) Service Pack 1 (7601.win7sp1_gdr.120830-0333)
Language: Polish (Regional Setting: Polish)
System Manufacturer: Dell Inc.
System Model: Dell System XPS L702X
BIOS: Default System BIOS
Processor: Intel(R) Core(TM) i7-2670QM CPU @ 2.20GHz (8 CPUs), ~2.2GHz
Memory: 8192MB RAM
Available OS Memory: 8086MB RAM
Page File: 3059MB used, 13111MB available
Windows Dir: C:\Windows
DirectX Version: DirectX 11
DX Setup Parameters: Not found
User DPI Setting: Using System DPI
System DPI Setting: 96 DPI (100 percent)
DWM DPI Scaling: Disabled
DxDiag Version: 6.01.7601.17514 32bit Unicode
Proszę o pomoc.
powiedzieć ci coś szczerze - nie trać czasu na ta grę , jeżeli nie grałeś w pozostałe gothic'ki to zrób to bo są zajeb.... tak właśnie , wszystkie 5 - Gothic 1 , Gothic 2 , Gothic 2 Noc Kruka , Gothic 3 i Gothic 3 Zmierzch Bogów