Cześć wszystkim mam problem z laptopem. Mianowicie kiedy włącza się wyświetla się napis "LENOVO" (biały na czarnym tle) pod spodem piszę czekaj. Następnie przekierowuje mnie do jakiś ustawień które są na niebieskim tle. Chcąc przywrócić system do stanu początkowego wyskakuje, że muszę wybrać system podczas włączania laptopa. Ten się nie pokazuje. Liczę na szybką pomoc :)
Dziwna sprawa. Patrzyłeś może na stronie Lenovo czy moją może jakieś przydatne informacje w tym temacie?
Z tego co zrozumiałem - chcesz przywrócić system tak? Formatowałeś dysk? Czy posiadasz jakiś nośnik zawierający system?
Niestety w zestawie z laptopem nie było nośnika z windowsem 10.
Na lenovo nic niestety nie piszę.
Nie, nie formatowałem dysku, co najdziwniejsze to nic z tym lapkiem nie robiłem i odpaliłem go dzień później i właśnie coś takiego się stało :/.
Obawiam się, że jeśli nie miałeś ustawionego punktu przywracania systemu to przywrócenie jakiegoś stanu pierwotnego może być niemożliwe na tym etapie (chociaż gdzieś mi świta, że punkt przywracania systemu generował się automatycznie co jakiś czas ... ale mogę się mylić).
Sądzę, że tu by pomogło bootowanie systemu z nośnika i wtedy ewentualna naprawa plików systemowych chociaż z drugiej strony - cholera wie co się wydarzyło skoro nie korzystałeś z laptopa i nagle takie coś. Hmmm...