Witam wszystkich mam mały problem dotyczący steam'a a konkretnie taki że pobrałem sobie ostatnio team fortress 2 i wszystko działało do kiedy gra zawiesiła się i jedynym sposobem był restart komputera. Kiedy chciałem włączyć ją ponownie to już nie mogłem włączył się ekran gry z ładowanie ale sama gra się nie załadowała , odinstalowałem grę i steam'a ponownie pobrałem i dalej to samo. Problem tez był z pobieraniem ponieważ steam podczas pobierania pisał zajęty zapisywanie na dysku i zawieszał się i nic nie dało się zrobi proszę niech ktoś pomoże.
Po pierwsze wybierz opcję sprawdzania spójności plików. Być może któreś są uszkodzone i wówczas Steam ściągnie poprawne wersje. Po drugie sprawdź temperatury procesora i karty graficznej, bo objaw zawieszania się gry może wynikać z przegrzewania się sprzętu.
Sprawdziłem spójność plików to coś tam pobierało tylko był taki problem że przy pobieraniu steam pisał że zajęty-zapisywanie na dysku i wtedy się zawieszał i musiałem go wyłączyć oczywiście menadżerem zadań a po kolejnym włączeniu steama i pobieraniu robiło się to samo :( a procesor podczas uruchomienia gry w ogóle się nie przegrzewał reagował tak jakby gra w ogóle nie była uruchomiona.-_-
Teraz jest jeszcze gorzej grę mi usuneło z bibloteki steam'a i muszę od nowa pobierać a kiedy pobieram od nowa to znowu pisze zajęty-zapisywanie na dysku i znów zwiesza się steam :( wiecie może co z tym zrobić pomóżcie plis :(
na dysku mam 140 GB wolnego miejsca :) to nie ma sensu taki problem chyba tylko mnie złapał. :(