Witam mam problem z moimi sluchawkami. Problem ten wystepuje od dzisiaj. Mianowicie podlaczam je z tylu , sluchawki do zielonego , jak zawsze , a mikrofon do czerwonego. Wiec gdy gram dzis , to slysze lewa sluchawke , a prawa albo wogole , lub cichutko , a mirofon dziala czasami. Gdy poruszam kablem to raz slychac raz nie , tak samo z mikrofonem. Gdy wyjmuje kabel mikrofonu , sluchawki dzialaja jak nalezy!
Prosze o pomoc , gdy podlaczam do innego gniazda mikrofon , to znow slychac na jedna sluchawke , lub cicho. Sluchawki dzialaja na telefonie bardzo dobrze. Prosze o pomoc!
Problem wystepuje od dzis po poludnia , zawsze bylo ok , a przednie wejscie mam zepsute.
Nie ustawisz tego bo masz zepsute wejście. Nie rozumiesz tego?
Jest jedyna możliwość, ale musisz być gotowy na wszystko.
Do przygotowania odpowiedniego przesyłu energii naprawczej potrzebuję kilku materiałów, musisz przesłać mi 10zł na podany adres paypal, po kilku godzinach przygotowań, prześlę ci odpowiedni diagram. Musisz go wyświetlić na komputerze i w odpowiednim miejscu przyłożyć do monitora przewód słuchawkowy. Po kilku minutach energia psychoelektryczna przepłynie z ekranu i naładuje zepsute urządzenie.
PAMIĘTAJ: żeby wszystko działało jak należy, musisz się wykazać wiarą w Wielkiego Elektronika.