witam, wiele razy pomogliście mi, a wasza pomoc dała efekty więc mam kolejny problem. Mianowice od pewnego czasu mój komputer traci połączenie z internetem, niby nic dziwnego gdyby nie to że aplikacje np. teamspeak czy gry online które załączyłem gdy internet był wciąż działały bez problemu gdy chrome informował że "ta witryna jest niedostępna"oraz inne aplikacje wymagające internetu zgłaszają jego brak (np steam informuje o błędzie 404). Jakiś czas temu grzebałem w ustawieniach sieci (zmiana serwera proxy) i od tego momentu takie sytuacje się zdarzają. co dziwne resetowałem ustawienia karty sieciowej i ustawień sieci do wersji domyślnej mimo to nie przynosi efektu. Jedynym wyjściem jest reset komputera który daje mi spokój na jakieś parę godzin
Ostatnio miałem podobny problem na dwóch laptopach. W jednym pomogła zmiana wersji sterowników poprzez menedżer urządzeń i opcje aktualizacja sterowników. Pokażą Ci się wszystkie wersje sterowników do karty sieciowej i będziesz mógł sprawdzić działanie każdej wersji. W przypadku drugiego komputera musiałem użyć programu ADW Cleaner. Po skanie i usunięciu wszystkich śmieci komputer się zresetował. Po ponownym uruchomieniu internet się pojawił i działa cały czas.