Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: problem z płatnościami w google play

10.03.2015 15:08
1
kot1999
4
Legionista

problem z płatnościami w google play

Witam. Mam problem z płatnościami google play. Nie mogę nic kupić. Chciałem kupić samolot do gry x-plane 9 ale po kliknięciu kup i wybraniu metody płatności pokazuje się komunikat : "program sklep google play został nieoczekiwanie zamknięty (com.android.weding)" sprawdziłem to w innych grach i w samym sklepie play ale zawsze było to samo. Poszukałem ten folder i znalazłem go tu : Android>data>com.android.weding>files Folder ten jest pusty i podejrzewam, że właśnie w tym jest problem. Co robić ? Proszę o pomoc

10.03.2015 15:17
2
odpowiedz
kot1999
4
Legionista

przepraszam za błąd
Witam. Mam problem z płatnościami google play. Nie mogę nic kupić. Chciałem kupić samolot do gry x-plane 9 ale po kliknięciu kup i wybraniu metody płatności pokazuje się komunikat : "program sklep google play został nieoczekiwanie zamknięty (com.android.vending)" sprawdziłem to w innych grach i w samym sklepie play ale zawsze było to samo. Poszukałem ten folder i znalazłem go tu : Android>data>com.android.vending>files Folder ten jest pusty i podejrzewam, że właśnie w tym jest problem. Co robić ? Proszę o pomoc

Forum: problem z płatnościami w google play