Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Problem z osią czasu - Facebook

24.04.2013 19:17
TeRiKaY
1
TeRiKaY
192
Senator

Problem z osią czasu - Facebook

Witam! Ma mały z problem z facebookiem, nie widać moich wszystkich wpisów w mojej osi czasu, z kwietnia większość jest, natomiast z wcześniejszych miesięcy widocznych jest z góra 10 wpisów, próbowałem już klikać na poszczególne miesiące, ale tam jest jeszcze gorzej. Jest mi to bardzo potrzebne ponieważ swoją oś czasu traktuje jako swoistą bibliotekę nowej muzyki, udostępniam tam nowe kawłaki które mi się podobają a potem po jakimś tam okresie 2-3 miesięcy wrzucam to na swój tel. Wie ktoś jak zrobić abym mógł przejrzeć każdy mój wpis?

24.04.2013 19:27
2
odpowiedz
zanonimizowany791485
20
Generał

Ja miałem podobnie, ostatnio zmienili wygląda profilu i wtedy cała oś czasu jakby się "wyczyściła".
Nie mogłem wracać do wpisów np z roku 2010, miałem tak przez ok miesiąc czasu po czym nagle z dnia na dzień jakby się zaktualizowała w wszystko powróciło.

24.04.2013 20:09
XaRaF
3
odpowiedz
XaRaF
147
Konsul

Dziennik aktywności; otwórz swój profil i na górnej belce po prawej stronie masz odnośnik albo: https://www.facebook.com/[twój profil]/allactivity

24.04.2013 20:54
TeRiKaY
4
odpowiedz
TeRiKaY
192
Senator

no powiedzmy że mi to pomogło ale nie do końca, w przypadku filmików dodanych z poziomu youtuba jest tylko komunikat że został dodany post przy pomocy aplikacji youtube bez nazwy itd. tak czy siak dzięki

Forum: Problem z osią czasu - Facebook