Witam, mam pewien problem, otóż nie otwiera mi się gra Saints Row 2.
Korzystam z serwisu Steam, i tam znajduję się owa gra. Pobrałem ją instalacje zakończono pomyślnie.
Gdy chcę otworzyć grę jest czarny ekran, odtwarza się fragment muzyki tak gdzieś ze trzy razy. Później wyświetla się komunikat "Wystąpił problem z aplikacją sr2_pc.exe i zostanie ona zamknięta. Przepraszamy za kłopoty" [Jak to wygląda? Patrz załącznik]. Szukałem rozwiązania także tu na forum lecz żaden post nie pasował do mojego problemu.
Dziękuje za pomoc i za wszystkie odpowiedzi.
Chciałbym dodać że jest to mój pierwszy post na tym forum, więc przepraszam za jakiekolwiek błędy.
-------------------------------------------------
System Operacyjny - Windows XP Home Edition
Procesor: Mobile AMD Semprion
Procesor 3500+
1.79 GHz
2,37 GB RAM
Laptop - Hewlett Packard - Compaq nx63
Choćby się waliło i paliło broń boże nie klikaj na "kliknij tutaj" - w ten sposób można by było uzyskać więcej informacji o błędzie i sprawdzić, gdzie leży problem. ;)
Sprawdz czy twoj komp spełnia wymagania
http://www.systemrequirementslab.com/cyri
Nie wiadomo co to w ogole tam za grafike masz
Oto dokładniejsze dane dotyczące tego problemu, dziękuje za wszystkie dotychczasowe odpowiedzi lecz nadal nie udało się rozwiązać tego problemu :)
Przetestowales pod wzgledem wymagan na stronie co wyzej podalem (dalej nie wiadomo co to za karta tam siedzi)? Ten windows to jest 32 czy 64 bitowy ? chociaz jak home to chyba tylko był 32 ? przeinstaluj albo zainstaluj od nowa DirectX ewentualnie pozniej mozesz wkleic na chama d3d9.dll (znajdziesz w necie) do systemu "C:\windows\system32\".
PS. na tym drugim okienku tez mozesz kliknac na "kliknij tutaj" moze cos fajnego tam byc :P.
Moja karta graficzna to : ATI Radeon Xpress 1150.
Jest to Windows 32 bitowy.
Sprawdzałem - DirectX 9, czyli odpowiedni.
Sterowniki na pewno mam najnowsze.
Mój komputer spełnia minimalne wymagania systemowe dla tej gry.
Dzięki za pomoc :D
ATI Radeon Xpress 1150 z tego ci widzę posiada Pixel shader 2.0 (poprawcie mnie jak się mylę) a gra wymaga przynajmniej 3.0.
Co do Pixel Shadera to nie jestem pewien, lecz uznałem że dam sobie z tym spokój i zadowolę się dobrym Gta San Andreas, dziękuję za pomoc. Myślę że gra nie spełnia wymagań sprzętowych, poczekam na lepszy sprzęt. -Uważam temat za zamknięty-
Dziękuje za podesłanie linków z rozwiązaniami, może jednak się uda rozwiązać ten problem ?
Może ktoś mi pomóc?
Mam problem z Falloutem 3 na Windowsie 8.1
Podczas ładowania wywala mnie do pulpitu.
Jakieś pomysły co mam zrobić?