Męcze się od paru dni. Nie dziwie się, że ta technologia upadła zanim się narodziła bo sam mam ochotę wypier*** nagrywarkę przez okno
Próbuje nagrać film. Niska prędkośc, różne opcje. Za każdym razem błędy
Ashampoo informuje o błędzie średnim
Nagrywarka Windowsowa informuje o błędnym nagraniu płyty
BurnAware pokazuje, że płyta się nagrała ale nei przechodzi weryfikacji. Efekt końcowy jest taki, że płyta albo ma nagraną powierzchnie jak płyta gramofownowa albo jest czysta
Próbowałem nagrać bezpośrednio plik, próbowałem tworzyć obraz .iso.
Windows 8.1 jesli to robi jakąs różnice
Co robie źle? Przekopałem cały Internet, nigdzie nei znalazłem rozwiązania :/ Jakieś specjalne sterowniki albo coś innego?
Zaraz zaczne nagrywać filmiki na jutuba jak te wściekłe dzieci co nie mogą majnkrafta zainstalować
wymiana komputera nie pomogła
ASUS bw-16d1ht
w napadzie gniewu wyrzuciłem nagrywarkę do kibla. Temat zamknięty
Nagrywarka w koszu a Nero? Nero Express? Lepiej ją wyciąg z kosza (o ile nie popsułeś) i spróbuj ponownie :)
Jaka płyta (jaki producent, pojemność i prędkość nagrywania), jakie to dokładnie dane, bo film może być w różnych formatach? Jaka nagrywarka?
Wypaliłem już kilkadziesiąt płyt BR i żadnej nie zepsułem.
próbowałem nagrać albo plik .iso stworzony w DVD Architect (ok. 11gb), albo czysty plik .mp4, około 7 gb
Płyty Verbatim 25GB, prędkość x4
Jaka nagrywarka? Czy jako format wybrałeś UDF? Płyty są jednokrotne czy wielokrotne?
Poczytaj tu:
http://wesleytech.com/burn-blu-rays-a-how-to-guide-for-burning-bd-r-discs/713/
Jeśli sprzęt jest sprawny, to musiałeś spaprać ustawienia.
Czasami zdarza się, że konkretna nagrywarka nie lubi się z niektórymi płytami, ale to rzadkie przypadki.
O jasny ch...! Nagrało się! Panie złoty, chwalonym będziesz po wsze czasy :D Uratowałeś mi tydzień :D
Najlepiej zobic jak planeswalker i poszukac innego forum gdzie na pewno lepiej doradza
Jak mówi przysłowie: Mowa jest srebrem, a milczenie złotem.
Tłumacząc na Twój poziom: Jak nie masz niczego mądrego do powiedzenia, to lepiej zamknij mo...!