Witam , otóż mam problem z myszą Tracer'a TRAMYS42342 . Dostałęm ją na święta i problem ten zaczął się +/- miesiąc temu kilka dni po zmianie baterii ( wiem nie potrzebna informacja ).Podczas gdy klikam czasem "wejdzie" "kliknie" się podwójnie , lub gdy trzymam prawy przycisk myszy tak nagle się po prostu "przerywa i nie widzi " kliknięcia ? Wyjaśnię trochę jaśniej . Gdy np. gram w fps'y i celuję prawym przyciskiem myszy , czasem celowanie przerywa się i muszę znów kliknąć i trzymać by celować . Problem również mam z środkowym przyciskiem myszy . Jest nieprecyzyjny ponieważ gdy przeglądam strony internetowe i chcę przewinąć w dół , przewija się ale co kilka ( "sekwencji" , "przeskoczeń" ) nie wiem jak to dokładnie się nazywa , przewija się w górę . Może nie wyjaśniłem tego w jasny sposób , ale myślę że ktoś zrozumie i jakoś mi pomoże . Do gwarancji chyba raczej nie oddam bo nawet nie wiem gdzie została kupiona , i czy gwarancję ma :) . Proszę żeby ktoś spróbował mi pomóc , ponieważ problem ten skutecznie przeszkadza w komfortowym użytkowaniu komputera .
Tracer to dziadostwo, zaś rozwiązanie problemu jest dziecinnie proste. Kup porządną mysz.
Za jakiś czas na pewno ją zmienię . Póki co muszę spróbować rozwiązać ten problem i zbierać pieniążki ; p