witajcie. mój komputer właśnie wrócił z formatu i pojawia się już problem. mianowicie gdy wchodzę na jkąkolwiek stronę za moment komp się zacina i restaruje. o co cho ? i jak się tego pozbyć ?
Oddaj go do sprawdzenia temu, kto ci ten format robil, skoro sam nie umiesz nawet podac zadnych szczegolow, ani ustawic poprawnej kategorii.
"jakich szczegułów dałem wam wszystko co wiem "
Dlatego wlasnie mowie, skoro nic nie wiesz, to nie grzeb, tylko oddaj go do naprawy komus, kto cos wie.
jakich szczegułów dałem wam wszystko co wiem !
proszę pomóżcie !
ale o co cho ? to jakiś program z internetu czy co ?
Memtest - program do ściągnięcia, który przetestuje pamięć ram.
Weź nam napisz czy ten sam problem masz na wszystkich przeglądarkach.
na innych przeglądarkach również.
Nie jestem obczajony. Jak się kożysta z tego programu ?
łącznie z zajętą ? czy tylko tą co została ?
Test wykonuję się pod całą pamięć.
Nieużywaną oraz tą która jest w tej chwili wykorzystywana.
Jeżeli dla ciebie będzie to trwać zdecydowanie zbyt długo lub po prostu wszystko będzie OK to musisz zrobić to co napisał Wysiak. Innego rozwiązania nie widzę. Będą musieli zrobić ci kolejny format i niech sprawdzą czy ten internet poprawnie działa.
OK popatrzyłem trochę na to i okazało się że komputer się wyłącza wtedy gdy na stronie są filmy czyli strony typu: Youtube , NiekrytyKrytyk.com itp.
Moze sie po prostu przegrzewa? Odsun go od biurka, niech ma cyrkulacje powietrza.
Ma od drugiej strony dziury wydechowe. A tak na marginesie mam dodatkowy wywietrznik ! I komputer jest cały zimny.
Dobra, Dobra oks. ale jaki confing ? Ram itp. ?
edit: Skąd wytrzasnąć tą aktualizację ? Proszę o linka.
"Ale jaki confing ? Ram itp. ?" - tak.
Moze komputer po prostu za bardzo sie nagrzewa?
#edit
"a skad wytrzasnac ta aktualizacje?" - a jakiej aktualizacji mowisz?