Pozwolicie ze skopiuje treść wiadomości jaka napisałem do supportu ubisoft. Moze wy dacie rade mi pomoc :/
Zakupiłem pudełkowa wersje gry Watch Dogs 2 (legalnie itd) i chcialem ja zainstalować. Kupiłem wersje z płytami specjalnie, ponieważ mam OGRANICZONY DOSTĘP DO INTERNETU. Wsadzam płytę aby zainstalować gre, ściągam u-play tak jak mi każe, loguje sie i podaje kod dostępu do gry, zaznaczam ze chce zainstalować Watch Dogs 2. Następnie gra nie zaczyna sie instalować za pośrednictwem płyt, tylko ściąga sie z internetu. I tu mam problem. Nie ma opcji zebym ściągnął 23GB gry z internetu, zeby tego uniknąć zakupiłem płyty. Ściągnąłem 10, ale zajęło mi to 3 dni i sie poddałem. Czy jest jakakolwiek szansa na to, zebym mogl zainstalować to z płyt. Gadałem z kolega i mu normalnie instalacja przebiegła za pośrednictwem płyt i musiał jedynie sciągnąć aktualizacje ważąca 0.5GB. Mam nadzieje ze powiecie mi co moge zrobic, a konkretnie jak zmusić komputer zeby zainstalował gre z płyt, a nie z internetu. Czy na przykład odinstalowanie tego co mam i ponowne włożenie pierwszej dyskietki by pomogło. Wierze w to, ze wiecie jak to zrobic.
Chetnie usłyszę co wy myslicie, co powinienem zrobic :(