Cześć,mam kolejny problem otóż bo po jakiś kilku minutach gry wywala mnie do pulpitu ,dodam że dzieje się to z każda grą.
A podasz specyfikacje kompa . Może coś zdziałamy
Procek;intel pentium e6660 ,karta;gt440.4g ram windows;7 64bit home premium.
--- 1. W jakie gry grasz (może twój pc może nie uciągać już jakichś wielkich tytułów)
--- 2.Wyskakują jakieś błędy czy zwyczajnie gry się po prostu wyłączają
---1. cod 4 wymagania sa bardzo małe... i f1ch
---2.wywala mnie do pulpitu ,gra sie nagle wylacza i tyle.
Być może musisz pobrać sterowniki do karty graficznej
bożeeee jak to się cudownie czyta, jakby dziewica mówiła dziewicy jak to jest się kitłasić z kimś w wyrku
jaki masz zasilacz? jakie temperatury sprzętu podczas pracy? sprawdzałeś pamięci memtestem?
Zaslilacz mam 500w modecom.sterowniki mam zainstalowane , procesor nie przekracza 50 stopni a grafika tez około 50 stopni.Pamieci nie sprawdzałem.
Czyli czeka mnie format?
Nie. Wymiana dysku na nowy jak już.
Sprawdź jeszcze w Menedżerze zadań czy jakiś proces nie zjada mocy obliczeniowej procesora. Jeśli taki jest, spróbuj się go pozbyć uprzednio sprawdzając za co jest odpowiedzialny.
żaden proces nie pożera mocy obliczeniowej procesora.
A masz może myszkę A4Tech i zainstalowane oprogramowanie do zmiany profilu w locie (Oscar)?
Albo jakieś inne badziewie, które stwierdza, że to co robi jest na tyle ważne, że musi Cię zawiadomić bez względu na to co robisz ..
Nie podając dokładniejszych informacji równie dobrze możesz iść do wróżki.
A jeśli to dysk, to problemy byłby nie tylko w grach .. mówiąc "grach" mam na myśli "aplikacje w trybie pełnoekranowym". Sprawdź, czy jeśli oglądasz film na pełnym ekranie, też wywali do pulpitu.
Podczas oglądania filmu obyło się bez żadnych problemów,film został puszczony z płyty.
Zrobiłem formata i to nic nie dało nadal gry wywala,pomuszcie bo mnie szlag trafi.
http://technet.microsoft.com/pl-pl/sysinternals/bb896645
Uruchom ten program przed wlaczeniem gry z wlaczonym filtrowaniem "Process and thread activity"(reszta filtrow - registry activity, file system activity, network activity, profiling activity masz wylaczyc). Jesli gra wejdzie do pulpitu, to zatrzymaj w tym programie przechwytywanie zdarzen (File>Capture Events lub skrot klawiszowy Ctrl+E), na liscie po czasie zdarzenia rozpoznasz ktora aplikacja wymusila zmiane okna i minimalizacje gry.