Witam. Mam problem z gra Far Cry 3 . Dzis zainstalowalem spolszczenie ktore i tak nie dzialalo.. wiec zaczelem grac na jezyku angielskim .. Gralem tak z 15 min .. wszedlem z opcje i kliknelem cos .. myslalem ze to jezyk gry a to byly napisy.. gdy to uruchomilem nic sie nie stalo... po jakis 10 min wyszedlem z gry.. zeby zobaczyc czy gra bedzie po polsku.Gdy ustawilem w opcjach ten napisy polskie nie moge uruchomic gry pojawia sie tylko napis Far Cry 3 i nic wiecej .. Chcialem wkleic dobre spolszczenie .. to wyskakuje mi C:/ProgramFiles/FarCry3/bin/Far Cry 3/language Selector.exe nie jest prawidlowa aplikacja systemu win 32 . Nie wiem o co w tym chodzi .. Dzis poszedlem do kolegi sprawdzic czy jemu bedzie ten far cry 3 dzialal.. u niego wszystko dziala bez problemu .. wiec nie wiem dlaczego u mnie nie dziala .. Jak ktos mogl by mi pomoc to z gory dzieki . ; ) System: Xp .
Gra jest oryginalna ?
Far Cry 3 .. ? Z internetu niestety .
A no to śmigaj kupić oryginał :)
Mam takie plany .. ale dopiero jak przeinstaluje system na 7 .. bo na xp to nie mam zamiaru kupywac. Znasz moze jakies rozwiazanie tego problemu ?
Rozwiązaniem tego problemu jest kupno gry w sklepie. A teraz spadaj, bo na tym forum piratom się nie pomaga.
Zdziwiłbyś się, ja miałem takie problemy z oryginalnym, kupionym w sklepie Assassin's Creed III że dopiero po wgraniu cracka zaczęła działać tak jak trzeba. Bądź tu uczciwym użytkownikiem ;)