mam problem z moim lapkiem, jakis czas temu po aktualizacji win 8 do win 8.1 zauwazyłem, że komputer zaczął bardzo mulić, zauważyłem że dysk wtedy w menedzerze zadan pokazywał cały czas 100 zużycia, wiec zasiegnałem rady wujka google i zrobiłem chyba wszystko co było mozliwe, nic to nie dało niestety.....no postanowiłem zrobic format dysku, przywrócenie do ustawien fabrycznych komputera, no ale problem bardzo szybko wrócił tak że ciężko korzystać, po hibernacji np laptop potrzebuje z 5 minut żeby dało sie cokolwiek na nim robić, jest to samsung s5 np550p5c-s04pl wiec wydaje mi sie że dosyc mocna konfiguracja....przed restartem sprawdzałem dysk programem hdd life i tune i wydawało mi się, że wszystko jest ok, teraz mam zamiar znowu go sprawdzić, ale zastanawiam sie czy nie oddac go na gwarancje...zostało mi jeszcze 4 miesiace gwarancji...
Witam, również miałem taki problem z komputerem od znajomej który pomagałem aktualizować itp. Przed aktualizacją do 8.1 wszystko było w porządku, gdy szła aktualizacja do 8.1 to również dysk był na 100% i później już nie chodził tak szybko, nie znalazłem również info na ten temat więc chyba jest problem z Windowsem.