Witam mam problem z COD MW@ a dokładnie z SP .Użeram się już dwa dni i nic ,zainstalowałem gierkę i Steama , wszystko pięknie i ładnie włączam MP aktualizacja zajęła jakieś 15 min .MP działa jak należy, włączam SP uruchamia się aktualizacja nie trwa 15 min tylko 7 h !!!!!!! w dodatku nic sie nie dzieje bo zatrzymało się na 11% a czas w którym gra się aktualizuje cały czas rośnie. Krew mnie zalewa nie wiem co robic nie wydałem kasy po to aby czekać jak jakaś gówniana aktualizacja się skończy !!! .Przed laty nie było takich problemów kupowało się gierkę instalacja i już bez żadnych gównianych aktualizacji oraz programów takich jak np.Steam lub Oring. Proszę o pomoc !!
Chodzi o Call of Duty Modern Warfare 2
usun calkowicie mw 2 i zainstaluj ponownie to 1
Ja to nie pomoze reinstalacja steama
Jak t onie pomoze dja znac bedziemy myslec
Nie pomogło zrobiłem tak jak kazałeś i jeszcze zanim dodałem wątek tez usuwałem .A możne to być związane ze skyrimem ?? mam pirata a z nim chyba steama ale craka miałem i nawet konta nie robiłem ,czy to może być to ??
a może Ci coś net nie domaga, przerywa?
ja też nie przepadam za origin, a najbardziej mnie wkur** windows live:/ steam też mnie wkurza ale już chyba najlepszy jest
Nie z netem jest wszystko w porządku spokojnie sobie pykam w COD MW 4 bez szwanku, chodzi jak należy wszystko ok (z netem oczywiście )
Kolejny błąd podczas instalacji podaje klucz .Wyskakuje komunikat o duplikacie kodu i wywala mnie z instalacji ;/
Problem kodu rozwiązany zadzwoniłem do pomocy technicznej i oni poradzili co robić ale SP nadal nie działa a jestem napalony na kampanie bo słyszałem m,ze fajna jest;/